Liga I Betano / Lotul Dunării pentru meciul cu Dinamo

Antrenorul Dan Alexa a stabilit lotul cu care Dunărea va ataca victoria în această seară cu Dinamo, în partida contând pentru etapa a 12-a a ligii I Betano

 

Portari: Cătălin Straton, Cezar Lungu

Jucători de câmp: Filip Gligorov, Alin Dobrosavlevici, Bogdan Şandru, Denis Ispas, Alin Şeroni, Walace da Silva, Gabriel Simion, Silviu Pană, Georgian Honciu, Hamidou Keyta, Alexandru Munteanu, Alexandru Bourceanu, Bodo Kanda, Stelian Cucu, Nicolae Carnat, Sasha Clemence, Ndiaye Mediop.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.