AJF / Cupa României – Faza judeţeană / Pe 23 mai se decid finalistele!

Ultimul act al competiţiei va avea loc pe 6 iunie la Mănăstirea. Câştigătoarea se va alinia la startul ediţiei naţionale 2018 – 2019.

Miercuri, 23 mai de la ora 17.30 de minute sunt programate partidele retur din cadrul Cupei României – Faza judeţeană.

După ce au remizat în tur, scor 2-2, Dunărea şi Victoria Chirnogi au încheiat cu acelaşi scor şi duelul din campionat, desfăşurat sâmbăta trecută. Pe 23 mai, Dunărea porneşte favorită însă Cupa a rămas dintotdeauna competiţia surprizelor. Chirnogenii ştiu să se „metamorfozeze” în astfel de situaţii limită şi n-ar fi exclus să-i vedem din nou în finală aşa cum s-a întâmplat în ultimele două ediţii.

La Ulmu se vor duela Mostiştea şi Venus, partida tur încheindu-se tot la egalitate, 4-4. Pentru Mostiştea au evoluat şi antrenorii Dunării, Dan Alexa (principal) şi Costel Ilie (secund). Formaţia patronată de Vasile Tîrşolea speră să salveze sezonul cu o calificare în finala Cupei. Ambiţioasă, ca de obicei,Venus nu exclude posibilitatea obţinerii eventului. Liderul campionatului ar avea nevoie de o victorie sau de o remiză de la 5 în sus pentru a juca în partida finală, cu trofeul pe masă.

Finala din acest an se va disputa la Mănăstirea, pe 6 iunie.

 

Cupa României – Faza judeţeană

 

Semifinale / Retur / Miercuri, 23 mai, ora 17.30

Dunărea Ciocăneşti – Victoria Chirnogi

În tur: 2-2 / Au marcat: Funieru (15, 60) / M. Vîrban (7), L. Badea (76)

 

Mostiştea Ulmu – Venus Independenţa

În tur: 4-4 / Au marcat: C. Ana (52), C. Borbely (68 – pen.), G. Chiva (73), T. Vincene (83) / Şt. Radu (1, 2), B. Chirea (54), S. Radu (60)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.