Insuficient de bun la Călărași, dar apreciat la Piatra Neamț!

Insuficient de bun la Călărași, dar apreciat la Piatra Neamț!

David Anăstase este portar, are 17 ani, pe care i-a împlinit pe 19 martie, și de puțină vreme a ajuns în Moldova, la Piatra Neamț. Pentru că i s-au dat prea puține șanse la Călărași, nefiind suficient de bun pentru oficialii Dunării care au transferat în vară doi tineri portari, deși ar fi avut de ales chiar din propria curte, a acceptat fără nicio ezitare propunerea antrenorului Cristi Pustai care-l știa de când era un puști, de a se pregăti cu Ceahlăul Piatra Neamț, club ce evoluează în liga 2.

Adolescentul David e un “uriaș” (are deja 1,98 m înălțime!) cu foarte multe calități care l-ar putea propulsa într-un timp scurt, în elita fotbalului românesc. Deocamdată apără buturile formației secunde a Ceahlăul, în liga 4 Neamț, și o face destul de bine. Este apreciat de stafful tehnic și colegi pentru talentul dar mai ales pentru seriozitatea de care dă dovadă.

Departe de casă, de părinți și prieteni, David învață dimineața și trage tare la antrenamente după-amiaza, fiind convins că în curând va face pasul spre marea performanță. Deunăzi, chiar i s-a dat o primă șansă, fiind introdus de profesorul Pustai în ultimele 10 minte ale amicalului, desfășurat sub Pietricica, cu Oțelul Galați. Și a făcut-o bine, chit că a încasat un gol care nu i se poate imputa.

David e pe un drum bun, fiind înconjurat de oameni care mânâncă fotbal pe pâine. Are de la cine învăța!

david2

david3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.