Primăria Călărași | „Modernizare și extindere Corp B, Liceul Teoretic Mihai Eminescu din municipiul Călărași, județul Călărași”

Primăria Călărași | „Modernizare și extindere Corp B, Liceul Teoretic Mihai Eminescu din municipiul Călărași, județul Călărași”

Călărași, 16.01.2021

„Modernizare și extindere Corp B, Liceul Teoretic Mihai Eminescu din municipiul Călărași, județul Călărași”

  1. Număr referinţă: contract finantare nr. 6383/03.12.2020, cod SMIS: 123676
  2. Data publicării comunicatului de presa: 16.01.2021
  3. Finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10. Imbunatatirea infrastructurii educationale, Prioritatea de investiții 10.1 Investitiile in educatie si formare, inclusiv in formare profesionala, pentru dobandirea de competente si invatare pe tot parcursul vietii prin dezvoltarea infrastructurilor de educatie si formare, Obiectiv specific 10.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, apel dedicat învăţământului obligatoriu, Operațiunea B.
  4. Autoritatea de Management: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administratiei.
  5. Organism Intermediar: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
  6. Alte informaţii: UAT MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, în calitate de beneficiar, anunţă debutul proiectului.

Obiectivul general al proiectului se subscrie obiectivului specific al Axei prioritare 10. Imbunatatirea infrastructurii educationale, Prioritatea de investiții 10.1 Investitiile in educatie si formare, inclusiv in formare profesionala, pentru dobandirea de competente si invatare pe tot parcursul vietii prin dezvoltarea infrastructurilor de educatie si formare, Obiectiv specific 10.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, apel dedicat învăţământului obligatoriu, Operațiunea B.

Obiectiv general: Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu, in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului, in municipiul Calarasi.

Obiectivele specifice ale proiectului

Obiectiv Specific 1: Imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie reprezentata de Liceul Teoretic Mihai Eminescu pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene pentru dezvoltarea timpurie a copiilor, pentru construirea de abilitati sociale si a capacitatii de integrare sociala, prin darea in functiune a 6 sali de clasa dedicate invatamantului primar/gimnazial.

Obiectiv Specific 2: Asigurarea unei oferte educationale adecvate, accesibile si de calitate pentru toti copiii municipiului Calarasi, cu prioritate a celor care se afla in risc sporit de abandon scolar si de parasire timpurie a scolii, prin extinderea si modernizarea infrastructurii de invatamant.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 2.537.410,22 lei cu TVA, din care finanţare nerambursabilă de 2.486.662,01 lei.

Durata de implementare a proiectului este de 71 luni, incepand in data de 01.02.2018 si finalizandu-se in data de 29.12.2023.

Mai multe detalii despre implementarea acestui proiect puteţi obţine de pe site-ul instituției sau de la sediul UAT Municipiul Călărași, Str. București, nr. 140A, Municipiul Călărași, cod poștal 910058, tel: 0242/311 005, fax: 0242/318 574, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact: Florian ZICĂ – asistent proiect.

UAT Municipiul Călărași

Călărași, Str. Bucuresti, Nr. 140A, tel: 0242 311005, fax: 0242 318574, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LTME16ianuarie

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.