V. Iliuță: Voi urmări personal stadiul de implementare în teritoriu a tuturor proiectelor

V. Iliuță: Voi urmări personal stadiul de implementare în teritoriu a tuturor proiectelor

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a verificat stadiul lucrărilor de pe șantierul din orașul Fundulea, un segment din cadrul proiectului implementat de POIM, prin intermediul Ecoaqua.

Alături de președintele Vasile Iliuță au fost - directorul Ecoaqua, Eduard Grama și Dorel Dorobanțu, primarul orașului Fundulea.

Valoarea acestui segment de proiect este de 63.000.000 €, unde aproximativ 7.500 de locuitori vor beneficia de o rețea modernă de apă și canalizare.

Finalizarea lucrărilor pentru extinderea și modernizarea rețelei publice a sistemului de alimentare cu apă curentă va contribui semnificativ la îndeplinirea obiectivelor privind calitatea apei destinate consumului populației și epurarea apelor uzate.

"În perioada următoare, voi urmări personal stadiul de implementare în teritoriu a tuturor proiectelor, pentru a mă asigura că toate lucrările sunt executate corect și termenele sunt respectate. Vom continua să facem administrație pentru călărășeni!"- președintele CJ, Vasile Iliuță.

Sursa text și foto Facebook Consiliul Județean Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.