Liga I Betano / Et. 24: Partida de la Voluntari va fi arbitrată de Andrei Chivulete

Liga I Betano / Et. 24: Partida de la Voluntari va fi arbitrată de Andrei Chivulete

Duminică, de la ora 15.00 pe arena Anghel Iordănescu va începe partida dintre FC Voluntari şi Dunărea Călăraşi din cadrul etapei a 24-a a sezonului regulat al ligii I Betano. Meciul va fi condus la centru de bucureşteanul, Andrei Florin Chivulete. În vârstă de 32 de ani, Chivulete a debutat în liga I pe 6 mai 2010. În acest sezon a arbitrat la centru nu mai puţin de 10 partide printre care şi duelul de la Craiova dintre CSU şi Dunărea din cadrul etapei a 17-a, scor 1-0.

El va fi ajutat de Marius Badea (Rm. Vâlcea) şi Gero Szabo (Cluj – Napoca). Rezervă este argeşeanul, Iulian Călin (Ştefăneşti). Observatori au fost desemnaţi Ioan Toma (Piatra Neamţ) şi Valentin Mateescu (Plieşti).

În tur, scorul a fost egal, 1-1. Dunărea şi FC Voluntari ocupă locurile 12, respectiv 14 fiind departajate de 5 puncte.

 

Meciuri arbitrate în L1 Betano, în acest sezon, de Andrei Chivulete

Et. 3 Univ. Craiova – FC Botoşani 2-2

Et. 4 Sepsi – Poli Iaşi 3-0

Et. 6 Dinamo – Hermannstadt 2-1

Et. 8 Gaz Metan – Univ. Craiova 3-2

Et. 11 FC Botoşani – Dinamo 2-0

Et. 13 Sepsi – CFR Cluj 1-2

Et. 14 Poli Iaşi – Univ. Craiova 0-3

Et. 15 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1

Et. 17 Univ. Craiova – Dunărea 1-0

Et. 21 Hermannstadt – FC Viitorul 1-0

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.