Fl. Brişan: Ndiaye Mediop este jucătorul Dunării pentru următorii 3 ani

Mediop

Dunărea Călăraşi a bifat primul transfer de la promovarea în liga I. Echipa antrenată de Dan Alexa a obţinut semnătura atacantului senegalez Ndiaye Mediop (27 de ani) care va juca la Călăraşi în următorii 3 ani. „Mediop a semnat un contract pe 3 ani cu clubul nostru. Ştiu că este un atacant bun care s-a aflat şi pe lista de achiziţii a unor echipe de top din liga I. Îi urez bun venit şi sper să devină un jucător indispensabil care să ne ajute în liga I.” a declarat preşedintele Florin Brişan.

 

Ndiaye Mediop s-a născut la 2 iunie 1991, la Saint-Louis (Senegal). A început fotbalul la Olympique de Saint-Louis. A venit în România în 2013, în probe la ACS Poli, unde nu a fost păstrat. A rămas însă în judeţ, fiind legitimat la CS Ghiroda, echipă cu care a câștigat Liga a IV-a Timiș în ediția 2013/14. În vara anului 2014 s-a transferat la Ripensia Timişoara. În sezonul precedent a marcat 19 goluri (unul din penalty) şi a dat şi 5 pase de gol, clasându-se pe 3 în topul golgeterilor ligii a 2-a.

Sursa foto www.ripensia-sport-magazin.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.