Fl. Brişan: Suporterii adevăraţi trebuie să sprijine acest club!

Puţine zile ne mai despart de startul mini – returului ligii a 2-a la fotbal. Aflată pe primul loc în clasament, Dunărea va disputa primul joc oficial din 2018 la Călăraşi. Duelul din 24 februarie e un derby în toată puterea cuvântului. Elevii lui Dan Alexa vor întâlni pe arena Ion Comşa formaţia sibiană FC Hermannstadt, aflată pe locul 2 la un singur punct distanţă de Dunărea.

Preşedintele Florin Brişan a declarat vineri că echipa are mare nevoie de suportul iubitorilor fotbalului în toate cele 9 meciuri pe care echipa noastră le va susţine, în mini – retur, la Călăraşi. „Consider că acei suporteri adevăraţi trebuie să sprijine acest club. Doar din banii de la Consiliul Judeţean şi Primăria Călăraşi nu se poate face performanţă. Şi nici nu-i corect faţă de ceilalţi locuitori ai municipiului şi judeţului Călăraşi ca întreg bugetul să fie asigurat de cele două instituţii. De aceea fac un apel ca toţi cei care iubesc această echipă, sunt alături de fotbal, să susţină prin intermediul unui bilet sau abonament această echipă care se află în faţa unei performanţe unice.” a spus Brişan.

Pentru partea a doua a sezonului, tariful unui bilet de intrare la meci va fi de 10 lei. Clubul va pune în vânzare şi abonamente, în cuantum de 60 de lei. Pentru tribuna Oficială, un abonament va costa 200 de lei. „În momentul acesta, potrivit estimărilor noastre, având în vedere şi cuantumul alocaţiilor pe care le vom primi de las Primărie şi Consiliul Judeţean, rezultă un deficit de 50 de mii de lei lunar pe care voi încerca să-l acopăr din surse private. Fie că vorbim de sponsori sau vânzarea de bilete şi abonamente” a conchis Brişan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.