PLAY-OUT / V. Miriuţă (Hermannstadt): Ne aşteaptă cel mai important meci din acest sezon!

PLAY-OUT / V. Miriuţă (Hermannstadt): Ne aşteaptă cel mai important meci din acest sezon!

Stadionul Municipal din Sibiu va găzdui duminică începând cu ora 18.30 de minute partida dintre Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi, catalogată de antrenorul gazdelor, Vasile Miriuţă ca fiind cea mai importantă a sezonului, o adevărată finală!”. „Me aşteaptă cel mai important meci din acest sezon. O adevărată finală pentru rămânerea în liga 1” a declarat la conferinţa de presă premergătoare jocului, Miriuţă care a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru greutăţile îndurate până acum în acest sezon. „Ţin să-mi felicit, cu acest prilej încă o dată jucătorii că am ajuns până aici cu toate că lumea o să spună Ăsta-i nebun, iar vorbeşte prostii!” Dar e o minune c-am ajuns până aici având în vedere ce s-a întâmplat anul acesta. Nu mai vreau să intru în detalii. Sunt sigur că jucătorii mă vor răsplăti pe mine şi pe suporteri. Încă o dată, e o minune că s-a ajuns până aici la ce condiţii au fost până acum şi unde am jucat. Îi felicit încă o dată, bravo lor!. Sunt convins că vor juca şi vor dat tot ce au mai bun în ei ca să câştigăm duminică şi să mergem la baraj” a continuat Miriuţă.

Tehnicianul sibienilor a mai adăugat că se confruntă cu probleme de lot, pe lângă Daniel Offenbacher, suspendat după cartonaşul roşu primit la Voluntari în minutul 50, alţi 3-4 jucători fiind incerţi. „L-avem pe Blănaru care a ieşit accidentat în minutul 20 la Voluntari, Jazvic va lipsi, Tsoumou a ieşit şi el. Mai sunt câţiva are acuză nişte dureri. E normal s-avem aceste probleme având în vedere că au jucat 5 meciuri în două săptămâni. Nu sunt nici ei roboţi. Unii au avut crampe musculare la meciul cu Voluntari. Nu le voi da numele, dar încă o dată, nu e viuna lor” a mai punctat Vasile Miriuţă.

În ultima etapă, Hermannstadt a pierdut în deplasare cu FC Voluntari, scor 2-1, golul fiind reuşit în minutul 75 de Juvhel Tsoumou (golgererul echipei cu 6 reuşite!). Echipa antrenată de Vasile Miriuţă e pe 7 cu 25 de puncte iar duminică are nevoie doar de victorie pentru a se califica la baraj.

Până acum în acest sezon, Dunărea şi Hermannstadt s-au mai întâlnit de 3 ori. Două jocuri s-au încheiat la egalitate, sibienii obţinând toate cele 3 puncte în returul din cadrul sezonului regulat. În ultima confruntare, desfăşurată la Călăraşi, scorul a fost egal, 0-0.

Meciurile all-time din Liga 1 Betano

05.08.2018: FC Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Etapa 3)

Au marcat: Ștefan Blănaru (24) / Alin Dobrosavlevici (90+1)

25.11.2018: Dunărea Călărași - FC Hermannstadt 0-1 (Etapa 16)

A marcat: Lucian Dumitriu (90+4)

27.04.2019: Dunărea Călărași - FC Hermannstadt 0-0 (Etapa 7, play-out)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.