Marius Dulce: Au făcut în aşa fel încât să distrugă totul!

Marius Dulce: Au făcut în aşa fel încât să distrugă totul!

Domnule Marius Dulce,, s-a scurs prima săptămână de campanie, duminică împreună cu echipa aţi fost în Oborul Nou. Un cartier, uitat de administraţie aşa cum bine aţi precizat pe pagina personală de Facebook, condamnat parcă să rămână într-o sărăcie cruntă. Ce aţi văzut acolo?

Marius Dulce: Am văzut că administraţia Drăgulin&PNL e nepăsătoare la tot ce se întâmplă acolo. Este incredibil, nici nu poţi să-ţi imaginezi că oamenii ăia, în sec. XXI, locuiesc acolo, fără apă, fără canal, într-un municipiu reşedinţă de judeţ. Mizerie, munţi de gunoaie, focare de infecţie, şobolanii…Ce să vă spun, copiii ăia se jucau printre bălării, printre munţii de gunoaie. E strigător la cer! Nu pot să-mi dau seama cum administraţia actuală a lăsat să treneze situaţia asta pentru că s-a mai pus în discuţie problema asta. De vreo 5 ani încoace, tot tragem semnale de alarmă!

dulce8septembrie2

Ce s-ar putea face acolo?

Marius Dulce: În primul rând, ar trebui să faci deratizare, să cureţi tot. După care să gândeşti un plan în care să-I implicit şi pe ei. Să simtă bieţii oameni că sunt băgaţi în seamă, chit că sunt săraci, că nu au bani să plătească. Trebuie să le ducem apă curentă. Trebuie să le ducem canal. E greu de explicat ce se întâmplă într-un cartier de municipiu reşedinţă de judeţ în secolul XXI. Oamenii ăia nu au buletine, nu au acte pe case, nu au curent, e foarte greu de explicat. Acolo trebuie făcut ceva, indiferent cum, ce soluţii există, trebuie să găseşti o cale să-i aduci şi pe oamenii ăştia într-o zonă civilizată.

dulce8septembrie3

A fost nevoie de o ploaie puternică de câteva ore ca să ne dăm seama cam cât “valorează” administraţia responsabilă din Călăraşi. Multe străzi acoperite cu apă…

Marius Dulce: Omul ăsta care mai stă pe la Primărie, că altceva nu face, tot vrea o dezbatere din asta. Cere să ne întâlnim, să discutăm... Eu îl invit să facem o dezbatere pe strada Pescăruşi, de exemplu, unde s-a surpat tot, îl invit să facem o dezbatere pe strada Locomotivei unde ne chinuim să facem o canalizare şi se tot surpă, sunt probleme, le-a intrat apa în casă. Unde mai vrea? Vrea în Cărămidari unde a asfaltat la pistol automat şi a intrat apa în casele oamenilor? Unde să facem o dezbatere? Se chinuie să ne spună nişte avioane, să vină cu pozele, cu filmuleţele…Să mergem pe B-dul N. Titulescu cu fotografiile, cum trebuia să arate şi ce a ieşit. Deci acolo trebuie să facem o dezbatere publică în faţa oamenilor. Nu aşa să ne ducem într-un studio de televiziune şi să ne povestim noi cu hârtii sau să mă întrebe pe mine de ce am fost în concediu medical. E adevărat, dânsul este doctor şi dacă-i arăt nişte radiografii… poate le citeşte.

dulce8septermbrie4

Două proiecte foarte costisitoare tot nu sunt gata: str. Griviţa şi B-dul. Titulescu.

Marius Dulce: Păi dacă stă la primărie…Pentru Griviţa, termenul este depăşit. Să ne comunice dacă e vina Primăriei sau a constructorului. Să ia măsurile legale! Ei au fixat termenele, nu altcineva. Hai să vorbim de B-dul. Titulescu! La fel, termenele depăşite, iar prelungite. Să vedem de ce a fost nevoie de o altă prelungire. Totul e  un haos şi după noi potopul. De ce trebuia să mai demoleze şi Piaţa Big? Uite că a venit potopul ăsta peste oamenii ăia care stau în cort, i-au obligat să stea cu fructele şi legumele la peste 40 de grade Celsius. Ce or să facă la iarnă că nu vor termina lucrarea? La ritmul în care se execută acum acele lucrări nu vor termina dar, după 27 septembrie, o să ne mutăm acolo şi o să vedem ce facem.

Slavă Domnului că nu s-a făcut ceva şi la Bazar.

Marius Dulce: Ca să fie tabloul complet trebuia demolat şi Bazarul ca să-i lase şi pe oamenii ăia fără venituri, fără nimic şi atunci distrugea totul. Nu ştiu ce a fost în capul lor, nici nu mă interesează dar au făcut în aşa fel încât să distrugă totul.

Pe 27 septembrie este sfârşitul acestei administraţii?

Marius Dulce: Da, pe 27 septembrie este sfârşitul acestei administraţii. Lumea s-a săturat, lumea vrea schimbare iar noi le oferim alternativa. Dulce şi Iliuţă sunt schimbarea pentru municipiul Călăraşi.

Copy of mariusdulcebannercampanie1

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

    

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.