Anomalia de la Tribunal

Anomalia de la Tribunal

Deşi ne aflăm încă în data de 18 august, pe portalul Tribunalului Judeţean Călăraşi (vezi mai jos) a apărut deja „soluţia” care ar fi trebuit să fie dată pe 19 august în cazul dosarului privind suspendarea executării actului administrativ Ordinul Prefectului nr. 240 / 31.07.2020, solicitată de Vasile Iliuţă, în calitate de reclamant. “Amână cauza” este tipul de soluţie, pronunţată, deja, cu o zi înainte! Tare, nu?

Miercurea trecută, aceeaşi instanţă a decis respingerea cererii de preschimbare a termenului de judecată din 19 în 12 august, înaintată de Vasile Iliuţă. “Respinge cererea de preschimbare a termenului de judecată din data de 19.08.2020. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 12.08.2020.” a fost soluţia instanţei.

anomalietribunal

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.