LIFE

Zâmbetul are întâietate astăzi

Zâmbetul are întâietate astăzi

Ziua puterii zâmbetului, însoţită de hashtag-ul #SmilePowerDay, marcată astăzi, 15 iunie, reprezintă scuza perfectă pentru a râde cât mai mult şi a înlocui emoticoanele virtuale cu zâmbete reale.

Simbol al fericirii şi vitalităţii, un far de speranţă şi o modalitate de exprimare a emoţiilor, zâmbetul este totodată vindecător. Atunci când zâmbim, declanşăm eliberarea de endorfine, neurotransmiţători care activează hormonii fericirii. În plus, zâmbetul ţine la distanţă stresul şi, odată cu el, problemele de sănătate pe care le aduce.

De asemenea, zâmbetul este contagios, de altfel singurul lucru contagios care este de dorit - încurajează şi stimulează o atmosferă de bucurie şi aduce oamenii mai aproape.

Sursa www.agerpres.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.