LIFE

Festivalul Dunării #CuApeleCurate: Un weekend cu muzică, filme, sporturi acvatice şi dezbateri, pe malul Dunării

Festivalul Dunării #CuApeleCurate: Un weekend cu muzică, filme, sporturi acvatice şi dezbateri, pe malul Dunării

Asociaţia Mai Mult Verde vă invită între 23 şi 25 iunie 2023 la Festivalul Dunării, în Parcul Central şi pe Plaja Mare din Călăraşi.

Evenimentul este organizat în cadrul programului Cu Apele Curate şi îşi propune să aducă laolaltă membri ai comunităţilor şi autorităţilor din localităţile dunărene, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor naţionale şi internaţionale, pentru 3 zile de workshop-uri, dezbateri, activităţi sportive, concerte şi proiecţii de film cu tematică de mediu.

Dunărea reprezintă o regiune culturală şi un spaţiu public care uneşte locuitori din 10 ţări. Tocmai de aceea ne dorim să aducem în acelaşi loc comunitatea locală alături de comunitatea internaţională şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale - pentru a descoperi cum ne putem susţine reciproc în lupta împotriva deşeurilor de plastic din ape şi a crea noi oportunităţi de petrecere a timpului în apropierea fluviului.

Festivalul Dunării reprezintă o oportunitate pentru a descoperi Dunărea cu mintea proaspătă şi pentru a-i admira frumuseţea: locuri şi plaje cu potenţial de eco-turism, care se pot transforma cu intervenţii minime şi non-invazive. De asemenea, este un moment bun pentru a demonstra că ne putem distra în natură fără să lăsăm urme: fără plastic de unică folosinţă, cu puncte de colectare separată a deşeurilor şi o acţiune de ecologizare la finalul evenimentului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.