Handbal F / Povestea DANUBIUS Călăraşi continuă!

Handbal F / Povestea DANUBIUS Călăraşi continuă!

Handbalul feminin călărăşean îşi continuă şi în acest an activitatea, atât la senioare cât şi la junioare, la senioare suntem înscrişi în campionatul diviziei A- seria B şi ocupăm locurile 3-5 la egalitate de puncte (9pct.) cu Dinamo şi CSM B div A, iar în campionatele naționale ale junioarelor suntem înscrişi la junioare 2 şi 3.

Ne dorim să creştem de la an la an şi de ce nu, să reuşim în următorul an competițional să emitem pretenții măcar pentru un loc de baraj, cu o susținere adecvată din partea autorităților locale. Avem depuse proiecte şi sperăm ca stabilitatea şi siguranța să readucă acasă măcar o parte dintre handbalistele noastre călărăşence plecate să joace la alte echipe unde momentan le este mai bine.

Momentan îmbinăm experiența cu tinerețea şi creştem lângă echipa de senioare, junioare care acum sunt speranțe dar sigur vor ajunge certitudini în timp. Avem jucătoare cu experiență, Bianca Dospinescu şi Mirela Vîlcu, care sunt „antrenoarele din teren”, iar lipsa acestora la anumite meciuri se simte, este şi cazul meciului de la Constanța unde diferența de scor arată şi diferența între bugete, care se reflectă în condițiile de pregătire, motivație şi implicare.

Lângă experiența fetelor amintite mai sus, stă exuberanța specifică tinereții, şi aici mă refer la jucătoarele Letiția Dumitru, Irina Croitoru, Ana-Maria Florea, Adriana Sbingheci, Carmen Gavrilă iar junioarele Anca Gavrilă, Alina Sbingheci sau Ana-Maria Răduțu aduc entuziasmul şi speranța că va fi continuitate, având în vedere că în cadrul clubului avem grupe de babyhandbal, minihandbal, junioare 4, 3 şi 2.

Baza piramidei şi aici mă refer la părinții celor mai mici sportive sprijină o parte din activitățile clubului iar atunci când bugetele vor fi comparabile cu ale altor echipe atunci atât obiectivele cât şi rezultatele vor fi altele, spun asta pentru că momentan de la începutul campionatului până acum bugetul echipei de senioare este 0 (zero) lei, aşa că rezultatele de până acum sunt cu adevărat merituorii. Avem 3 victorii şi 3 înfrângeri, cu un lot de 8-14 jucătoare, iar asta înseamnă cumva că fetele „şi-au depăşit condiția”, iar lucrurile se pot schimba în mai bine cu ajutorul implicării autorităților, noi fiind un club privat care prin cotizații, donații şi mici sponsorizări nu putem susține cheltuielile obligatorii şi necesare performanței.

Le mulțumesc pentru implicarea voluntară în aceste trei ediții de campionat la nivel de div. A, pentru că fiecare şi-a adus contribuția la un moment dat, domnilor Adrian Petrea, Florin Dospinescu şi George Şelaru.

Text de Cristian Gavrilă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.