PLAY-OUT / Et. 10: L. Ciobotariu: Vrem să câştigăm cele 3 puncte. Nu e vorba neapărat de o revanşă!

PLAY-OUT / Et. 10: L. Ciobotariu: Vrem să câştigăm cele 3 puncte. Nu e vorba neapărat de o revanşă!

Dunărea şi FC Botoşani se vor afla marţi seară faţă în faţă în cel de-al 4-lea şi ultim duel dintre cele două rivale. În primele 3, echipa noastră a obţinut două victorii (una acasă şi alta în deplasare), Botoşaniul trecându-şi, la rândul său, un succes în cont.

În conferinţa de presă premergătoare jocului de la Călăraşi, antrenorul oaspeţilor Liviu Ciobotariu s-a declarat încrezător susţinând că obiectivul este obţinerea victoriei care să mai „atenueze” din supărarea provocată de adversara sa care în ultimul joc disputat la Botoşani pe 1 aprilie a câştigat cu 2-1. „Vrem să câştigăm cele 3 puncte ca să avem, aşa, o linişte în programul nostru. Este adevărat că noi n-am uitat că am pierdut aici, acasă, cu Călăraşiul. Nici jucătorii n-au uitat. Nu e vorba neapărat de o revanşă însă vrem să arătăm că ce s-a întâmplat aici, a fost un accident. Am avut un joc slab atunci şi în momentul de faţă suntem pe un drum bun, avem un joc eficient şi vreau să ne întoarcem, trebuie să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Călăraşi. Pentru mine, un rezultat pozitriv înseamnă cele 3 puncte puse în joc, că d-aia mergem ca să câştigăm” a declarat Ciobotariu care a „uitat” se pare că scaunul său s-a clătinat puternic după eşecul cu Luchin&Co.

În play – out, Botoşaniul a obţinut 3 victorii (toate pe teren propriu), 2 egaluri (ambele cu Concordia) şi 4 înfrângeri (una acasă, cu Dunărea şi 3, în deplasare).

Partida Dunărea – FC Botoşani, contând pentru etapa a 10-a a play – out-ului va începe la ora 18.15 şi va fi condusă la centru de Istvan Kovacs (Carei). Antrenorul Dan Alexa va ispăşi a doua etapă de suspendare, fiind nevoit să urmărească meciul din tribună. Va absenta şi Gabriel Enache, şi el suspendat după cartonaşul roşu încasat în partida cu Dinamo de la Călăraşi.

 

Partide anterioare

Sezon regulat

15.09.2018 Dunărea – FC Botoşani 3-2

Au marcat: B. Kanda (29), A. Dobrosavlevici (37), M. Nediaye (84) / E. Rodriguez (12, 52, ambele din penalty)

20.12.2018 FC Botoşani – Dunărea 1-0

A marcat: H. Ongenda (36)

Play-out

01.04.2019 FC Botoşani – Dunărea 1-2

Au marcat: L. Buş (7) / G. Iancu (330, N. Ammari (57)