Liga I Betano / Adrian Falub: După aspectul jocului meritam să luăm un punct

Liga I Betano / Adrian Falub: După aspectul jocului meritam să luăm un punct

Dunărea a obţinut duminică o victorie in extremis învingând cu 2-1 formaţia ilfoveană Concordia Chiajna, în cadrul etapei a 23-a a sezonului regulat al ligii I Betano. Najib Ammari a marcat un gol de „poveste” care au făcut ca toate cele 3 puncte puse la bătaie să rămână la Călăraşi. Antrenorul Concordiei, Adrian Falub a declarat la conferinţa de presă că echipa sa merita un egal, după aspectul jocului. „Am pierdut un meci, am pierdut un punct în ultima fază a jocului. Cred că e frustrant lucrul ăsta dar mai cred şi că după aspectul jocului meritam să luăm un punct. Un egal era mai echitabil după cum s-a desfăşurat jocul şi după ocaziile de ambele părţi. Am luat două goluri foarte uşor, goluri care se puteau evita. Practic pierzi în ultimul minut şi scapi de nişte ocazii singur cu portarul, iei un gol din corner şi unul din şut de la 28 de m, atunci clar devine puţin frustrant.” a spus Falub care a continuat “Dar până la urmă eu cred că am făcut un joc mai bun decât cel din etapa precedentă cu Botoşani. Am reuşit să ne creăm ocazii, am reuşit să facem nişte acţiuni de finalizare dar încă suferim atunci când pierdem mingea şi lucrul ăsta se vede foarte clar. Dar e un punct de unde putem pleca şi să construim în continuare pentru că ne aşteaptă un play-out în care acolo e un alt campionat şi acolo trebuie să fim puternici.”

Întrebat ce impresie i-a lăsat Dunărea, Falub a spus “E o echipă din punct de vedere mental foarte bine motivată. O echipă organizată care şi-a creat ocazii nu pe un joc, pe ce au creat ei. Şi-au creat ocazii de gol pe ceea ce le-am permis noi şi pe greşelile pe care le-am făcut noi. Ştiam că Dunărea e agresivă, mai ales când joacă acasă. Ştiam că e organizată bine defensiv dar eu cred că noi dacă eram inteligenţi, puteam să le punem mari probleme dar e o echipă care se poate bate şi ea până la final.”.

După 23 de etape, Concordia se află pe loc retrogradabil, 13, totalizând 17 puncte. Până la finalul sezonului regulat, ilfovenii vor mai juca acasă cu FCSB (et. 24) şi FC Viitorul (et. 25) şi în deplasare cu Dinamo (et. 26).