CASA Liga 1 | Echipa etapei a 17-a

CASA Liga 1 | Echipa etapei a 17-a

LPF a publicat pe site-ul propriu “echipa etapei a 17-a”. Cei 11 jucători provin de la 9 cluburi, cei mai mulți, 2 fiind “livrați” de UTA Arad și Chindia Târgoviște. Antrenorul rundei a fost desemnat Edward Iordănescu, de la CFR Cluj.

PORTAR

Florin Iacob (UTA Arad / 27 de ani) - A contribuit din plin la succesul arădenilor prin câteva intervenţii, dar şi prin modul cum şi-a dirijat defensiva.

FUNDAŞI

Hugo de Sousa (Astra / 28 de ani) - S-a impus ca titular în echipa lui Eugen Neagoe. A reuşit primul gol din carieră în principala competiţie internă din România.

Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani) - Parcursul remarcabil al dâmboviţenilor se datorează, în principal, defensivei foarte bine organizate, defensivă condusă excelent din teren de Andrei Piţian, integralist în sezonul curent.

Erico da Silva (UTA Arad / 31 de ani) - A înscris golul care a adus grupării arădene o victorie importantă, graţie căreia UTA revine în lupta pentru un loc în play-off.

Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani / 30 de ani) - A avut o evoluţie consistentă, remarcându-se atât pe faza defensivă, dar şi în ofensivă. A ajuns la 191 de prezenţe în Liga 1.

MIJLOCAŞI

Alexander Maes (FC Argeş / 28 de ani) - Mijlocaşul piteştenilor a fost activ pe toată durata meciului cu Gaz Metan, joc în care a izbutit primul gol din carieră în CASA Liga 1.

Vadim Raţă (Chindia / 27 de ani) - A recuperat multe mingi la centrul terenului, efortul depus de mijlocaşul moldovean fiind unul lăudabil.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) - A înscris pentru a șaptea oară în acest sezon, reuşita sa aducând un punct important oltenilor. Este cel mai bun marcator al craiovenilor din ediţia curentă.

ATACANŢI

Ely Fernandes (Viitorul / 30 de ani) - A făcut cel mai bun meci în tricoul dobrogenilor. A pus presiune pe adversari şi a înscris întâia oară pentru gruparea dobrogeană.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 24 de ani) - A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care a mai scos şi două penalty-uri. Este un vârf de careu clasic, perfect pentru stilul de joc practicat de CFR.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - Atitudine de căpitan! Activ în atac, dar prezent şi în defensivă atunci când echipa a avut nevoie. A punctat pentru a 12-a oară în 14 jocuri din ediţia 2020-2021.

ANTRENORUL ETAPEI

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani) - Are un început formidabil de mandat la CFR, cu cinci victorii şi o remiză în cele șase jocuri din campionat, rezultate în urma cărora clujenii s-au apropiat la doar un punct de lider.

sursa www.lpf.ro