Liga a 4-a / Venus: Amicalul cu Tricolorul, anulat!

Liga a 4-a / Venus: Amicalul cu Tricolorul, anulat!

Venus Independenţa şi-a dorit să-şi testeze potenţialul cu o săptămână înainte de startul în noul sezon al ligii a 4-a, antamând, din vreme, un amical cu colega sa de campionat, Tricolorul Jegălia. Partida, programată sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, a fost până la urmă anulată din cauza adversarilor. Reprezentanţii Tricolorului au anunţat în jurul orei 13.00 că nu vor mai face deplasarea la Independenţa pentru că au la dispoziţie prea puţini jucători în lot. O situaţie inedită care riscă să devină alarmantă în condiţiile în care startul noului sezon este foarte aproape.

Deşi s-a clasat la finalul sezonului precedent pe 5 cu 51 de puncte, la 11 distanţă de podium, Tricolorul, mai degrabă, a dezamăgit. Finalul a fost unul catastrofal, Tricolorul cedând pe linie în ultimele 3 etape! În plus, achiziţiile făcute, pe bani deloc de neglijat, nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, provocând o gaură însemnată şi în buzunarele susţinătorilor săi financiari.

Probabil, pentru noul sezon, Tricolorul va miza mai mult pe “elemente locale” (important e să-şi primeneze lotul cât mai repede!) iar bugetul va fi, după toate prababilităţile, unul de subzistenţă.

În prima etapă, Tricolorul va juca acasă cu nou – promovata, Conpet Ştefan cel Mare, urmând ca în runda secundă să joace la Dragalina, cu Unirea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.