Liga a 4-a | Un meci cât o finală: ACS Roseți – Venus Independența

Liga a 4-a | Un meci cât o finală: ACS Roseți – Venus Independența

AJF Călărași programează astăzi de la ora 18.00 partidele din ultima rundă a campionatului restrâns (8 echipe la start). Vor avea loc, de fapt, 3 jocuri, cel de la Ștefan cel Mare dintre Conpet și Unirea Mânăstirea nemaiavând loc, potrivit forului fotbalistic local.

De departe, cel mai așteptat meci al zilei este cel de la Roseți dintre ACS și Venus Independența, formații care ocupă primele două locuri în clasament, departajate de doar 3 puncte.

Rosețenii, 5 victorii și un egal, puteau tranșa campionatul încă de sâmbăta trecută dacă n-ar fi remizat la Grădiștea (4-4 cu Dunărea), deși conduceau la un moment dat cu 4-2! Venus a profitat de acest egal și s-a apropiat la 3 puncte, făcând ca jocul de astăzi să se transforme într-o adevărată finală. Echipa antrenată de Ilie Zeciu ar putea încheia competiția chiar pe primul loc dacă va câștiga la o diferență de minim 2 goluri! Greu, dar nu și imposibil mai ales că Venus merge la Roseți cu lotul aproape complet.

Duelul va fi condus la centru de Marius Leca, ajutoarele sale fiind Laurențiu Ruse și George Cojocaru. Prestația lor va fi supervizată de Ionel Ivanciu, în calitate de observator.

Pentru locul 3 bătălia se dă, însă de la distanță, între Dunărea Ciocănești și Unirea Mânăstirea. Ca să-și conserve actuala poziție, trupa lui Cornel Țicu are nevoie de toate cele 3 puncte în derby-ul cu Dunărea Grădiștea.

Et. 7 | Duminică, 27 iunie, ora 18.00

Dunărea Ciocăneşti – Dunărea Grădiştea

Conpet Şt. Cel Mare – Unirea Mânăstirea (nu se dispută)

Progresul Perişoru – Rapid Ulmeni

ACS Roseţi – Venus Independenţa

Clasament

ACS Roseți               6   5   1   0   20-7   16

Venus independența 6   4   1   1   17-8   13

Dunărea Ciocănești  6   3   1   2   18-8   10

Unirea Mânăstirea    6   2   3   1     7-7     9

Dunărea Grădiștea   6   1   4   1   11-13   7

Rapid Ulmeni            6   2   0   4   14-10   6

Progresul Perișoru    6   1   2   3     7-17   5

Conpet Șt. Cel Mare 6   0   0   6     4-28   0

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.