Liga a 4-a / Şi locul 2 ar putea deveni...atractiv!

Liga a 4-a / Şi locul 2 ar putea deveni...atractiv!

Venus Independenţa a „digerat” greu performanţa bifată la finele sezonului trecut. Locul 4 echivalează pentru cei care au construit cu trudă acest brand, în timp, dar şi pentru cunoscătorii campionatului judeţean mai degrabă cu o contra – performanţă. Ba chiar cu o umilinţă!

Din 2000 şi până în prezent, Venus a adunat vreo 9 titluri de campioană şi cam de tot atâtea ori s-a clasat pe 2, ceea ce înseamnă că a avut un cuvânt greu de spus prin fotbalul judeţean.

Ori ca să facă sezonul recent încheiat cât mai repede uitat cu putinţă, oficialii campioanei din 2018 au trecut repede la „fortificarea” lotului transferând vreo 6-7 jucători, unii dintre ei având în carnete trecute şi Liga I, capabili să readucă pe Venus dacă nu pe primul loc, măcar pe podium.

În ciuda faptului că i s-a interzis încă de anul trecut dreptul de a participa la barajul de promovare în L3, Venus e decisă să se bată la campionat profitând poate şi de o concurenţă la fel de precară ca anul trecut.

Venus Independenţa ar putea „ucide” campionatul. Dacă se va clasa anul viitor pe primul loc, atunci la baraj va merge ocupanta locului 2, ori o bătălie pentru o astfel de miză devine atipică. Echipa respectivă, oricum s-ar numi ea, va trebui să reprezinte judeţul la baraj fără a se mândri cu trofeul de campioană în vitrină (transmisibil din noul sezon cum au anunţat şefii AJF). Nu-i aşa că sună ca...naiba?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.