Liga a 4-a / Remiza cu gust diferit!

Liga a 4-a / Remiza cu gust diferit!

Pentru Venus Independenţa, rezultatul de 1-1 de la Ciocăneşti echivalează mai degrabă cu un eşec. Oamenii care au construit cu migală de mulţi acest brand au investit masiv în această vară, tocmai pentru ca Venus să facă uitat sezonul recent încheiat când s-a clasat pe 4 şi să revină în top acolo unde de fapt îi este şi locul.

De partea cealaltă, Dunărea Grădiştea a savurat egalul, obţinut cu multă trudă şi puţin noroc, ingrediente cu care tânărul tehnician Mircea Ştefan şi-a înfruptat elevii înainte de joc.

În principiu, Venus a fost la timonă aproape în permanenţă însă n-a reuşit să găsească şi breşele din defensiva Dunării. Iar atunci când a izbutit s-a izbit şi de centralul Costin Dan, la fel de condescendent, care a dictat câteva decizii care i-au scos din pepeni pe cei de la Independenţa. Chiar pe bună dreptate.

După ce în minutul 14, a refuzat să acorde oaspeţilor o lovitură de la 11 metri clară ca lumina zilei, Costin Dan „s-a revanşat” 8 minute mai târziu arătând punctul cu var după „un clinci” nu foarte evident. Penalty-ul e bătut foarte bine de Emil Ducu Ninu şi Venus trece în avantaj. Mulţi credeau că finalul va fi unul devastator pentru gazde.

Dunărea nu s-a speriat, a prins curaj şi profitând de o eroare a lui Chiva, Minea obţine un penalty în minutul 27 pe care-l transformă cu precizie Mihuţ. Se face 1-1, rezultat care avea să rămână înscris pe tabelă până la final, în ciuda faptului că Venus aproape că s-a mutat în jumătatea adversă dar fără să pericliteze în mod real buturile apărate bine, chiar foarte bine de tânărul de 19 ani din poarta Dunării, Adrian Stanciu.

Centralul Costin Dan, de altfel, inclus în lotul de arbitri L2, avea să producă şi mai multă iritare în tabăra adversă, în minutul 82 refuzând iarăşi să acorde un penalty în urma unui henţ făcut în careu de un jucător al gazdelor.

Venus n-a pierdut două puncte doar din pricina lui Costin Dan. Echipa antrenată de Ilie Zeciu mai are nevoie de timp pentru a merge ceas. Potenţial există din belşug, ideal ar fi ca şi răbdarea să fie pe măsură.

Dunărea Grădiştea a învăţat lecţia „umilinţei”, muncind pe brânci pentru un egal care în clasament face doar un singur punct dar în mentalul colectiv e la fel de valoros cât o...victorie!

Pentru Mircea Ştefan, debutul pe banca Dunării ca antrenor a fost aproape perfect. A ştiut să-şi motiveze elevii dar şi să-şi ţină-n frâu emoţiile în faţa fostei sale echipe pe care a ajutat-o în 2018 să devină campioană şi să câştige şi barajul de promovare în L3.

Dunărea Grădiştea – Venus Independenţa 1-1

Au marcat: Corneliu Mihuţ (27’ – penalty) / Emil Ducu Ninu (22’ – penalty)

Dunărea: 1. Adrian Stanciu – 20. Costel Constantin, 6. Ovidiu Zamfirescu, 13. Corneliu Mihuţ, 17. Ionuţ Vasile (11. Adrian Petcu, 76’), 15. Romulus Ilie (16. Adrian Măciucă, 85’), 10. Valentin Rădiu, 5. Marius Gheorghe, 21. Costel Crăciun (3. Mădălin Vasilescu, 88’), 9. Marcel Minea, 7. Dragoş Gheorghe (14. Mădălin Voicu, 90+3’)

Rezerve: Viorel Gae, 15. Mircea Ştefan, 12. Ionuţ Oancea,

Antrenor: Mircea Ştefan

Venus: 1. Laurenţiu Marin – 14. Marius Ene, 19. Emil Ducu Ninu, 3. Gabriel Chiva, 13. Alexandru Zane, 15. Ionuţ Andrei (6. Vlăduţ Minea, 76’) 8. Mihai Colţatu, 10. Vincene Toma, 17. Laurenţiu Venţer (5. Răzvan Dumitrică, 57’), 2. Alin Zaharia, 9. Cristian Chiriţă (16. Mihai Pristolian, 61’)

Rezerve: 12. Tudor Dezmirean, 4. Florin Dumitru, 11. Nicolae Gheorghe, 18. Alexandru Ion.

Antrenor: Ilie Zeciu

Au arbitrat: Costin Dan – Mihăiţă Drăgănescu, Alex. Popa

Observator: Costel Stan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.