Liga a 4-a / Dunărea Grădiştea aşteaptă debutul, în noul sezon, cu 5 noutăţi în lot!

Liga a 4-a / Dunărea Grădiştea aşteaptă debutul, în noul sezon, cu 5 noutăţi în lot!

Puţine zile ne mai despart de startul noului sezon al ligii a 4-a. Sâmbăta viitoare sunt programate partidele din cadrul primei etape, derby-ul rundei inaugurale fiind, de departe, meciul dintre Dunărea Grădiştea şi Venus Independenţa.

Clasată pe 6 la finele sezonului trecut, Dunărea Grădiştea a făcut deja câteva achiziţii de marcă. Prima vizează banca tehnică ce va fi ocupată de Mircea Ştefan (34 de ani). Fostul jucător al echipelor Dunărea Călăraşi, Zarea Cuza Vodă şi Venus Independenţa (cu care a devenit şi campion în 2018) va sta pe bancă, în premieră, şi la seniori (el antrenând de vreo 2 sezoane echipe de juniori din cadrul Dunării Călăraşi), însă asta nu-l va împiedica să revină şi pe iarbă.

Lotul pe care-l va avea la dispoziţe va număra 22 de jucători (din care 2 portari). În această vară, Dunărea a perfectat şi 5 transferuri, lista cuprinzându-i pe Ovidiu Zamfirescu (fundaş central – Spicul Vâlcelele), Andrei Lucan (fundaş central – Venus Independenţa), Cosmin Sofonea (mijlocaş central – Victoria Dragoş Vodă), A. Vlăsceanu (mijlocaş central – ex Zarea Cuza Vodă) şi Marcel Minea (atacant – Spicul Vâlcelele). A plecat în schimb Valentin Rădoi (mijlocaş central) la Progresul Fundulea.

Înaintea debutului, Dunărea a disputat şi două partide de verficare obţinând tot atâtea victorii, ambele în deplasare: 4-1 cu Conpet Ştefan cel Mare, respectiv 3-1 cu ACS Roseţi.

Partida cu Venus Independenţa din prima etapă, programată sâmbătă, 3 august, de la ora 18.00 se va desfăşura cel mai probabil la Ciocăneşti, pe terenul din Grădiştea derulându-se de o perioadă de timp lucrări de modernizare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.