Liga a 4-a / Derby-ul rundei a 2-a, la Ciocăneşti. Vezi programul etapei!

Liga a 4-a / Derby-ul rundei a 2-a, la Ciocăneşti. Vezi programul etapei!

AJF Călăraşi programează sâmbătă, de la ora 18.00 duelurile din cadrul rundei a 2-a. Meciul zile va avea loc la Ciocăneşti între Dunărea şi ACS Roseţi. Gazdele au debutat cu stângul în acest sezon pierzând partida de la Crivăţ cu Partizan, în schimb finalista Cupei României – Faza judeţeană s-a distrat la Ileana cu nou – promovata Petrolul, pe care a învins-o cu 6-2.

Victorioasa la Radovanu în prima etapă cu 4-2, Unirea va juca acasă cu Petrolul,, ocupanta locului 3 din ediţia precedentă punându-şi doar problema scorului.

CSM Olteniţa debutează şi pe teren propriu. După izbânda cu nervi de la Fundulea, CSM va căuta să bifeze al doilea succes, de data asta înfaţa celor de la Steaua Radovanu.

Conpet Ştefan cel Mare se pregăteşte de debut şi în faţa propriilor suporteri încercând chiar marea cu degetul în faţa celor din Fundulea.

La Dragalina, Unirea se va afla faţă în faţă cu Tricolorul Jegălia, sperând că va obţine şi primul succes stagional.

Un meci interesant va avea loc la Chirnogi între Victoria şi Victoria Lehliu, ambele echipe pornind cu dreptul în acest nou campionat.

După egalul de la Ciocăneşti cu Dunărea Grădiştea, Venus are o misiune uşoară, la Independenţa sosind nou – promovata Vulturii Gălbinaşi învinsă în prima etapă cu 6-1 „acasă” la Curcani de Chirnogi.

După victoria smulsă cu forcepsul la Vâlcelele, Viitorul Curcani va da piept cu Dunărea Grădiştea, orice rezultat fiind posibil mâine seară.

Partizan rămâne acasă şi pentru etapa a 2-a nşi mizează pe un nou succes în partida cu Spicul Vîlcelele.

Etapa a 2-a / Sâmbătă, 10 august, ora 18.00

Dunărea Ciocăneşti – ACS Roseţi

Unirea Mânăstirea – Petrolul Ileana

CSM Olteniţa – Steaua Radovanu

Conpet Şt. Cel Mare – Progresul Fundulea

Unirea Dragalina – Tricolorul Jegălia

Victoria Chirnogi – Victoria Lehliu

Venus Independenţa – Vulturii Gălbinaşi

Viitorul Curcani – Dunărea Grădiştea

Partizan Crivăţ – Spicul Vâlcelele

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.