Liga 4 | Spicul Vâlcelele, start cu dreptul în amicale!

Liga 4 | Spicul Vâlcelele, start cu dreptul în amicale!

Spicul Vâlcelele, formație clasată pe primul loc în topul Seriei A la finele anului trecut, a disputat astăzi primul test din această pauză competițională. Pe terenul sintetic din Popești Leordeni, echipa antrenată din această iarnă de Marius Păun și ”ajutoarele” Marius Ene și Victor Petre a câștigat cu 4-1 (1-1) amicalul cu Partizan Crivăț (locul 7 în clasamentul Seriei B). Pentru Spicul au marcat Marius Ene (2 goluri), Ionuț Coba și Cristi Vențer, fiecare câte un gol.

În afara tehnicianului Marius Păun, Spicul va aborda partea a doua a sezonului cu 4 noutăți: Gabi Dedu, Ionuț Coba, Sorin Ispir și Marcel Minea.

Următorul test pentru Spicul este programat pe 4 februarie. Pe “sinteticul” din incinta Prefab Arena, liderul Seriei A își va măsura forțele cu Dunărea Călărași care n-a anunțat încă momentul revenirii la “treabă”.

Spicul Vâlcelele | Jocuri de verificare

15.01. Spicul Vâlcelele – Partizan Crivăţ 4-1

04.02. Dunărea Călăraşi – Spicul Vâlcelele (terenul sintetic din incinta Prefab Arena)

11.02. Spicul Vâlcelele – Agricola Borcea

18.02. Spicul Vâlcelele – Bărăganul Ciulniţa

25.02. Abatorul Slobozia – Spicul Vâlcelele

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.