Liga 4 | Spicul Vâlcelele, alte 5 jocuri de verificare

Liga 4 | Spicul Vâlcelele, alte 5 jocuri de verificare

Spicul Vâlcelele a dat startul pregătirilor pentru sezonul de primăvară disputând în urmă cu o săptămână primul test. Echipa antrenată de trioul Marius Păun – Victor Petre – Marius Ene a câștigat cu 4-a duelul cu Partizan Crivăț, meciul desfășurându-se la Popești Leordeni pe “sintetic”.

În februarie, lidera Seriei A are programate nu mai puțin de 4 meciuri de verificare, cel de-al 5-lea și ultimul din această pauză de iarnă fiind programat pe 4 martie.

Primul meci este programat pe 4 februarie, acasă, cu Dunărea Călărași. Echipa pregătită de Gică Mihali intenționează să se reunească abia pe 30 ianuarie, deci cu 5 zile înainte de disputa de la Floroaica.

Pe 11 februarie, Spicul va da piept cu Agricola Borcea, tot din liga 3, și tot pe terenul din Floroaica. Urmează confruntarea cu Bărăganul Ciulnița, formație ce activează în liga 4 Ialomița.

Pe 25 februarie, Spicul se va deplasa la Slobozia pentru testul cu Abatorul, tot din L4 Ialomița. În fine, sâmbătă, 4 martie, cu două săptămâni înainte de startul mini-returului sezonului regulat, elevii lui Marius Păun vor face ultimele reglaje, acasă, în fața ialomițenilor de la CSM Fetești, formație ce speră să revină în vară în liga 3.

Spicul Vâlcelele | Jocuri de verificare

15.01. Spicul Vâlcelele – Partizan Crivăţ 4-1

Au marcat: Marius Ene (2 goluri), Ionuț Coba (1 gol) și Cristi Vențer (1 gol)

Spicul: Andrei Șerban – Marius Ene (cpt.), Emil Ducu Ninu, Gabi Dedu, Cristi Venter - Raul Costin, Victor Petre, Sorin Ispir, Costi Dedu - Marcel Minea, Ionuț Coba.

04.02. Spicul Vâlcelele – Dunărea Călărași (L3)

11.02. Spicul Vâlcelele – Agricola Borcea (L3)

18.02. Spicul Vâlcelele – Bărăganul Ciulniţa (L4)

25.02. Abatorul Slobozia (L4) – Spicul Vâlcelele

04.03. Spicul Vâlcelele – CSM Fetești (L4)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.