Liga 4 | Spicul a ajuns la 10. Noutăți pentru sezonul viitor!

Liga 4 | Spicul a ajuns la 10. Noutăți pentru sezonul viitor!

Spicul Vâlcelele nu glumește! După un sezon ratat, echipa din Floroaica a realizat deja 11 transferuri, inclusiv la nivelul băncii tehnice, pentru viitoarea stagiune care va debuta, cel mai probabil, în ultima decadă a lunii august.

Potrivit paginii oficiale de Facebook, sâmbătă au mai fost anunțate, pe o rețea de socializare, alte 3 transferuri, la solicitarea noului antrenor Ionuț Sotir. E vorba de portarul Laurențiu Marin (36 de ani), ultima oară la Viitorul Ileana și fundașii, Florin Marin (27 de ani) și George Popică (38 de ani), și el de la Viitorul Ileana.

Și-au mai dat acordul în aceste zile pentru a juca la Floroaica: Silviu Pană (33 de ani – mijlocaș), Marian Vlada (36 de ani – atacant), Mihai Alecsandru (32 de ani – fundaș stânga), Steve Lingom (25 de ani – fundaș central – Camerun), Mădălin Mustață (26 de ani – mijlocaș), George Moldoveanu (31 de ani – fundaș) și Bogdan Antonache (29 de ani – atacant).

"Împreună cu noul antrenor principal, 𝐈𝐨𝐧𝐮ț 𝐒𝐨𝐭𝐢𝐫, am prioritizat dublarea posturilor, astfel ca din 15 iulie, la reunirea lotului, să putem să trecem direct la meciurile de pregătire, unde avem programate partide cu echipe de Liga 2 si 3. Am realizat într-un timp record zece transferuri, care vor crește omogenitatea și jocul echipei.", este declarația managerului sportiv, Andrei Tatu.

Cu cei 10, Spicul speră să defileze în noul sezon, la finele căruia să obțină, în premieră, eventul.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.