Liga 4 | Progresul Fundulea, din nou în finală!

Liga 4 | Progresul Fundulea, din nou în finală!

Progresul Fundulea, echipa care a dominat competiția în Seria B, a revenit în finala campionatului pe care a ratat-o fix în urmă cu un an când a fost învinsă, la Modelu, într-un meci de povestit nepoților, de Venus Independența (scor 3-2).

În vara lui 2022, Progresul a ieșit pe plus în Cupa României, câștigând faza județeană în finala desfășurată la Dor Mărunt în fața Dunării din Ciocănești, scor 1-0.

Așadar, prezența Progresului pentru al doilea an consecutiv în actul de gală al campionatului, nu e întâmplătoare.

Centrată în jurul lui Florin Dorobanțu care joacă și este elementul de legătură cu Primăria care sprijină financiar proiectul, Progresul a încheiat sezonul regulat pe primul loc cu o zestre ce merită evidențiată: 13 victorii, 2 egaluri și un singur eșec, 64 de goluri marcate și doar 10 primite.

În play-off, Fundulea s-a izbit prima dată de perla Olteniței, ACSM cu care a remizat în deplasare, 1-1 și a învins-o acasă cu 2-1. A urmat surpriza plăcută a campionatului, Viitorul Ileana, o altă pretendentă certă la cununa cu lauri. A câștigat acasă cu 2-1, meciul contestat de oaspeți însă s-a impus și în deplasare, cu 3-1. Ca să fie...mai concludent!

Până la finală, Progresul a făcut realmente un tur de forță. 16 victorii, 3 egaluri și o înfrângere, sunt argumente cu care vrea să obțină în premieră recunoașterea județeană. Un parcurs care merită să smulgă aplauzele tuturor, inclusiv al adversarilor pe care i-a îngenuncheat sportiv de-a lungul anului.

Finala cu Spicul Vâlcelele, laureata Seriei A, este un alt examen de exigență maximă. Se joacă în două manșe și...orice e posibil.

Progresul Fundulea

Sezonul regulat:   16   13   2   1   64-10   41p (locul 1)

Play-off

ACSM Oltenița – Progresul 1-1

Progresul – ACSM Oltenița 2-1

Progresul – Viitorul Ileana 2-1

Viitorul Ileana – Progresul 1-3

progresulfundulea

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.