Călăraşi vs. Prahova, în cadrul barajului de promovare în Liga 3, ediția 2020-2021

Călăraşi vs. Prahova, în cadrul barajului de promovare în Liga 3, ediția 2020-2021

Miercuri, 19 februarie, Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorți a duelurilor pentru barajul de promovare în viitoarea ediție a Ligii 3.

Cele 41 de județe plus Municipiul București au fost împărțite în 7 regiuni.  Viitoarea campioană a judeţului Călăraşi se va duela cu câştigătoarea ligii a 4-a din judeţul Prahova. Dacă la finalul stagiunii, Venus va ocupa primul loc atunci la baraj va merge ocupanta locului 2 întrucât foasta campioană nu are drept de participare la baraj.

În urma tragerii la sorți au rezultat următoarele confruntări:

Regiunea 1: Vaslui – Bacău; Botoșani – Suceava; Neamț – Iași

Regiunea 2: Sălaj – Bihor; Maramureș – Bistrița-Năsăud; Cluj – Satu Mare

Regiunea 3: Sibiu – Harghita; Alba – Brașov; Mureș – Covasna

Regiunea 4: Timiș – Mehedinți; Arad – Caraș-Severin; Gorj – Hunedoara

Regiunea 5: Dolj – Olt; Teleorman – Argeș; Vâlcea – Dâmbovița

Regiunea 6: Prahova – Călărași; Giurgiu – București; Ilfov – Ialomița

Regiunea 7: Tulcea – Constanța; Vrancea – Galați; Buzău – Brăila

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, și 20 iunie 2020, ora 17:30, returul.

Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 8 iunie 2020, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplineşte condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

Sursa text si foto www.frf.ro

ALDIS7

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.