Baraj L3 | Tur: Venus Independența – CSM Fetești, duminică, 16 iunie, ora 18.00

Baraj L3 | Tur: Venus Independența – CSM Fetești, duminică, 16 iunie, ora 18.00

Campioană județeană la finele sezonului recent încheiat, Venus Independența va disputa barajul de promovare în Liga 3, adversara sa fiind campioana Ialomiței, CSM Fetești.

Partida tur este programată duminică, 16 iunie, de la ora 18.00, la Independența. Returul se va desfășura duminică, 23 iunie, la Fetești, de la ora 17.30 de minute.

În situaţia în care, după disputarea celor două jocuri de baraj, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), după o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute regulamentare, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele (doar pentru schimbarea terenului). În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

Venus a obținut titlul de campioană sâmbăta trecută la Chirnogi după ce a trecut în finală de Viitorul Ileana cu scorul de 3-2.

În cazul în care va trece de baraj, Venus va promova în liga 3.

Baraj promovare Liga 3

Duminică, 16 iunie, ora 18.00 | TUR

Venus Independența – CSM Fetești

Duminică, 23 iunie, ora 17.30 | RETUR

CSM Fetești – Venus Independența

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.