Baraj L3 | Progresul Fundulea își va afla adversara săptămâna viitoare

Baraj L3 | Progresul Fundulea își va afla adversara săptămâna viitoare

Progresul Fundulea își va afla adversara din cadrul barajului de promovare în liga 3 săptămâna viitoare. Astăzi a avut loc manșa tur a finalei ligii a 4-a Ilfov, partida dintre Clubul Sportiv Local Ștefăneștii de Jos și LPS HD Clinceni încheindu-se la egalitate, 0-0. Returul se va desfășura pe 11 iunie.

Meciurile din barajul de promovare în liga 3 se vor desfășura pe 17 iunie (turul), respectiv 24 iunie (returul). Progresul Fundulea va disputa primul joc în deplasare.

Progresul Fundulea a devenit campioană județeană după de a trecut în finală de Spicul Vâlcelele (1-2, la Floroaica, respectiv 3-1, la Dor Mărunt).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.