Liga 3 | Play-out: Dunărea – FC Voluntari 2, astăzi, ora 17.00

Liga 3 | Play-out: Dunărea – FC Voluntari 2, astăzi, ora 17.00

Astăzi de la ora 17.00 debutează play-out-ul, fiind programate partidele rundei inaugurale.

Arena Ion Comșa va găzdui duelul dintre Dunărea Călărași și FC Voluntari 2, echipe care au încheiat prima parte pe locurile 7, respectiv 8.

Meciul va fi arbitrat de un trio alcătuit din Cosmin Fuior (Mircea Vodă – Brăila) – Marian Carson, Cristian Tănase, ambii din Constanța. Observator arbitri este Gheorghe Mihalache (Buzău) iar delegat de joc, Mitu Roșu (Ploiești).

În cadrul sezonului regulat, în tur, la Voluntari, scorul a fost egal, 1-1 iar în retur la Călărași, pe 5 noiembrie 2022, Dunărea a cedat cu 2-0.

La Gheorghe Doja, Recolta va întâlni pe Agricola Borcea. Partida va fi condusă la centru de Cătălin Nanu (Buftea), ajutoarele sale fiind Răzvan Negoiță (Brăila) și Dorinel Colniceanu (Tulcea). Observator de arbitri a fost delegat Laurențiu Ionașcu (Buzău) iar delegat de joc va fi Ștefan Gheorghe (Brăila).

Etapa 1 | Sâmbătă, 1 aprilie, ora 17.00

Gloria Băneasa – CS Amara

Recolta Gh. Doja – Agricola Borcea

Dunărea Călărași – Recolta Gh. Doja

Clasament

1. Gloria Băneasa      28

2. Recolta Gh. Doja   25

3. Dunărea Călărași   24

4. FC Voluntari 2        18

5. Agricola Borcea      15

6. CS Amara                 7

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.