Liga 3 | Clasamentul agregat al sezonului, cele mai bune echipe din toate cele 10 serii. Dunărea, pe 10 cu o medie de 2,2 puncte / meci!

Liga 3 | Clasamentul agregat al sezonului, cele mai bune echipe din toate cele 10 serii. Dunărea, pe 10 cu o medie de 2,2 puncte / meci!

Cluburile care în prima parte a ediției 2023/2024 au reușit să impresioneze în al treilea eșalon, setând recorduri privind eficacitatea și obținând cea mai bună medie de puncte per meciuri disputate.

Un clasament agregat al tuturor celor 10 serii din Liga 3, acum când sezonul 2023/2024 a pus pauză și urmează să se reia în luna martie a anului viitor, ne furnizează o radiografie elocventă privind parcursurile de excepție ale formațiilor care au abordat în forță provocarea competițională. Și, în același timp, implicit, evidențiază performerele care domină Liga 3 per total la final de 2023, prilej perfect pentru bilanț!

Dunărea Călărași, ocupanta locului secund în topul Seriei 3, ocupă locul 10 cu o medie de 2,2 puncte / meci, la fel ca Olimpic Zărnești (locul 8) și AFC Câmpulung Muscel (locul 9), având un golaveraj mai slab.

Mai multe detalii aici https://www.frf.ro/recomandate/liga-3-clasamentul-agregat-al-sezonului-cele-mai-bune-echipe-din-toate-cele-10-serii/

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.