Futsal / Viorel Ivanciu: Nu-mi găsesc nici cuvintele ca să vă descriu bucuria pe care o trăiesc!

Futsal / Viorel Ivanciu: Nu-mi găsesc nici cuvintele ca să vă descriu bucuria pe care o trăiesc!

Futsal Club Dunărea Călăraşi a reuşit sâmbătă seară o performanţă rară. La capătul unui meci epuizant cu finalista ediţiei precedente, Autobergamo Deva, Şoty&Co au câştigat cu 5-2 calificându-se în finala Cupei României, ediţia 2018-2019.

Poate cel mai bucuros suporter al echipei noastre a fost Viorel Ivanciu, omul care a pus bazele acestei echipe în 2012. „Nu-mi găsesc nici cuvintele ca să descriu bucuria pe care o trăiesc. Am spus în conferinţa de presă premergătoare acestui Final Four că vom fi în finală şi iată că nu m-am înşelat. A fost un meci extraordinar pe care l-am câştigat cu multă trudă. Băieţii au fost realmente formidabili generând o performanţă la care nici nu visam în toamna anului trecut când echipa asta nu exista decât în sufletul meu şi al băieţilor.” a declarat Viorel Ivanciu care a continuat „Diseară este finala şi sunt convins că toţi băieţii strânşi în jurul lui Marian Şotârcă vor da totul pe teren pentru ca acest trofeu, Cupa României, să rămână la Călăraşi. Diseară, publicul va fi cel de-al 6-lea jucător şi credeţi-mă că nu sunt vorbe goale. Îi aşteptăm pe toţi călărăşenii iubitori de spectacol să vină alături de noi  în Sala Polivalentă. Sâmbătă seară, cei circa 1000 de suporteri au creat o atmosferă fantastică. Le mulţumesc din inimă şi sunt sigur că şi diseară vor purta spre victorie echipa noastră”.

Finala Cupei României, ediţia 2018-2019, Dunărea Călăraşi – United Galaţi este programată în această seară de la ora 18.00, în Sala Polivalentă Ion C. Neagu. Intrarea este liberă.