Futsal / V. Ivanciu: Vom juca cu medaliile pe masă şi vă asigur că le vom câştiga!

Futsal / V. Ivanciu: Vom juca cu medaliile pe masă şi vă asigur că le vom câştiga!

Calificată pentru a doua oară în finala pentru locurile 3-4, Dunărea Călăraşi va juca de data asta cu medaliile de bronz pe masă, aici, la Călăraşi. Meciul cu Autobergamo Deva se va desfăşura joi, 9 mai, de la ora 17.30 de minute în Sala Polivalentă Ion C. Neagu. Viceprimarul Viorel Ivanciu, poate cel mai frenetic suporter al „galben – albaştrilor” speră ca sala să fie din nou plină ca la finala Cupei României subliniind că Şoty&Co au puterea să-şi treacă în palmares şi această performanţă, tot în premieră.

Domnule viceprimar, n-o să contenesc să spun că echipa asta, Futsal Club Dunărea Călăraşi, nu cu mult timp în urmă nu exista decât pe hârtie şi în inimile câtotva inimoşi şi iată că după 8 luni de zile, dacă ar fi să tragem o linie, deşi campionatul nu s-a încheiat încă, echipa asta a câştigat Cupa României şi păstrează şanse mari să obţină, tot în premiereă, şi medaliile de bronz al unui sezon pe care nu-l vom uita niciodată. Vă vine să credeţi?

Nu, nu-mi imaginam aşa ceva. În orice caz, realizarea acestui succes se datorează în primul rând băieţilor, apoi al finanţatorilor şi al celor care au sprijinit acest proiect. O astfel de performanţă rămâne în analele sportului călărăşean, mai ales că în acest an vom sărbători şi 100 de ani de „mişcare sportivă”, pe aceste meleaguri. Am marcat într-un fel şi nu oricum, prin câştigarea Cupei României, o performanţă deosebită. E o mare bucurie pentru mine, e ca un cadou pe care l-am primit de la cineva drag, ca o recompensă după câţiva ani de muncă intensă., aici, la Călăraşi. Cred cî-i un lucru bun care ni s-a întâmplat. Ridicăm acum ştacheta, poate fac la fel şi celelalte sporturi şi de cenu?, poate vom mai trăi astfel de momente frumoase, unice. Eu mi-am trăit momentul meu, drept pentru care vreau să le mulţumesc băieţilor, tuturor celor care de-a lungul timpului ne-au ajutat.

Joia viitoare, jucăm cu medaliile de bronz pe masă, aici, la Călăraşi

Da şi vă asigur că o să le şi câştigăm. Am încredere în aceşti băieţi, echipa e foarte bună, foarte bine pregătită. Suntem într-un moment bun şi sper ca sala să fie plină ca la finala Cupei României. Îmi doresc enorm să trăim împreună încă un moment grandios, de sărbătoare, de mândrie.

Avem un ascendent moral asupra devenilor de la Autobergamo după ce i-am învins în semifinalele Cupei...

Da şi am provocat un cutremur în curtea lor. Aşa se întâmplă când pierzi. E greu să gestionezi o înfrângere, cum, uneori, e la fel de dificil să gestionezi şi un succes. Noi ne descurcăm bine în ambele cazuri şi vă asigur că ştim ce avem de făcut ca să câştigăm acest meci şi să obţinem, în premieră, şi medaliile de bronz adică o clasare pe 3 în România!.

Mulţumesc şi succes!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.