Futsal / Ţintele Dunării pentru mini – retur!

Futsal / Ţintele Dunării pentru mini – retur!

Echipa de futsal Dunărea Călăraşi a început pregătirile pentru partea a doua a campionatului, „galben – albaştrii” antrenându-se de zor în Sala Polivalentă sub comanda lui Marian Şotârcă.

Marţi după-amiază la întâlnirea cu jucătorii a participat şi viceprimarul Viorel Ivanciu, reprezentantul principalului finanţator al echipei, Primăria municipiului Călăraşi care după o scurtă discuţie purtată cu Şoty&Co a punctat şi obiectivele majore ale echipei pentru mini – retur. „Cuvântul de ordine a fost, este şi va fi disciplina. Lotul s-a întărit în această pauză competiţională, odată cu aducerea lui Stefan Krstic şi Paulo Pinto şi consider fezabilă îndeplinirea obiectivelor fixate pentru mini – retur. Este vorba de clasarea pe locul 4, cel puţin şi pătrunderea în Final Four-ul Cupei României. Asta înseamnă desigur prezenţa în play – off şi calificarea în semifinalele Cupei României. Mi-aş dori enorm să jucăm finala şi de ce nu?, să câştigăm, în premieră şi trofeul. Ştiu că e greu dar nu şi imposibil. Avem o echipă bună, a crescut concurenţa în cadrul lotului şi am convingerea că Şoty şi ceilalţi vor gestiunea aşa cum se cuvine parcursul sportiv al echipei în acest an” a declarat Viorel Ivanciu.

În mini – retur, care va debuta în jurul datei de 19 ianuarie, Dunărea va disputa 6 partide (3, acasă şi 3, în deplasare). În primul joc, echipa noastră va întâlni pe teren propriu formaţia Futsal Poli Iaşi.