Futsal / Marian Şotârcă: Suntem pregătiți pentru meciul cu Informatica și sperăm să câștigăm!

Futsal / Marian Şotârcă: Suntem pregătiți pentru meciul cu Informatica și sperăm să câștigăm!

Antrenorul Marian Şotârcă a „prefaţat” jocul pe care Fotbal Club Dunărea îl va susţine sâmbătă împotriva „supercampioanei”, Informatica Timişoara declarând pentru frf.ro că elevii săi sunt pregătiţi, obiectivul fiind obţinerea victoriei. „Ne așteaptă un meci foarte greu împotriva campioanei. Vrem să ne revenim după șocurile suferite în partidele cu Autobergamo Deva, cu FK Odorheiu Secuiesc și United Galați, în care nu am reușit să câștigăm deși, în fața unor adversari redutabili, am avut meciurile în mână. Dacă nu pierdeam atâtea puncte eram acum pe primul loc. Suntem pregătiți pentru meciul cu Informatica și sperăm să câștigăm” a spus Șotârcă.

Şi tehnicianul Informaticii, Robert Lupu e încrezător în şansele echipe sale precizând că-şi doreşte să revină acasă “cu toate punctele”. „Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă deosebit de grea. Întâlnim un adversar care a traversează o perioadă foarte bună și care joacă un futsal de calitate. Vrem să ne întoarcem acasă cu toate punctele”, a spus, tot pentru www.frf.ro, Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara.

Partida Dunărea – Informatica se va desfăşura în Sala Polivalentă începând cu ora 18.00. Cele două echipe sunt despărţite de 2 locuri şi 3 puncte în clasament.