Futsal / M. Şotârcă: Ar fi senzaţional să nu pierdem!

Futsal / M. Şotârcă: Ar fi senzaţional să nu pierdem!

Futsal Club Dunărea a debutat cu dreptul în play – off câştigând luni seară la Călăraşi duelul cu campioana „la zi”, Informatica Timişoara, scor 3-1. Miercuri seară, mai exact de la ora 18.30 de minute, Şoty&Co vor juca la Miercurea Ciuc cu Imperial, formaţia care s-a clasat pe primul loc la finele sezonului regular. Antrenorul Marian Şotârcă susţine că partida va fi extrem de dificilă pentru elevii săi, obiectivul fiind măcar obţinerea unui punct.

Marian, felicitări pentru victorie. Un start cu dreptul în play – off. Cum a fost meciul cu campioana?

Mulţumim. Poate că n-a fost un joc foarte strălucit dar rezultatul ne mulţumeşte. Sunt bucuros că nu avem accidentări şi n-au fost cartonaşe roşii. Acesta a fost în principiu obiectivul: să câştigăm puncte fără a avea alte probleme. Acum, sperăm să facem un meci mult mai bun la Miercurea Ciuc.

Ai avut emoţii luni?

Nu. Poate şi din acest motiv, meciul n-a fost foarte reuşit în ceea ce ne priveşte. Băieţii nu s-au concentrat aşa cum ar fi trebuit. Cred că mulţi dintre ei erau deja cu gândul la partida de miercuri de la Miercurea Ciuc.

Miercuri seară, am putea spune că jucăm prima maşă a finalei Seriei, nu?

Da. Este un meci foarte greu care poate fi decisiv pentru economia Seriei, pentru echipa care poate ajunge în finala play – off-ului. Ne dorim să facem o partidă foarte bună. Ar fi senzaţională să nu pierdem.

Probleme de lot avem?

Sunt câţiva cu mic probleme dar cred că până la urmă vor fi toţi apţi.

Probabil că publicul va fi prezent în număr mare în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc. Ar putea să fie un adversar pentru noi, nu?

Da. Sunt sigur că cei de la Imperial vor avea mulţi susţinători în sală. Sunt sigur că sunt şi motivaţi. Vor face tot ce le stă în putinţă ca să câştige. E un joc care poate fi decisiv atât pentru ei cât şi pentru noi.

Mulţumesc şi mult succes!