Futsal / Finala pentru locurile 3-4 va avea loc, joia viitoare, la Călăraşi!

Futsal / Finala pentru locurile 3-4 va avea loc, joia viitoare, la Călăraşi!

Futsal Club Dunărea Călăraşi şi Autobergamo Deva, echipe clasate pe locul 2 în cadrul celor două Serii ale play – off-ului ligii I la futsal vor disputa în acest Finala pentru locurile 3-4. Evenimentul va avea loc joi, 9 mai, de la ora 17.30 de minute, la Călăraşi, în Sala Polivalentă Ion C. Neagu. De comun acord, staffurile celor două echipe au decis ca finala să se desfăşoare într-o singură manşă şi nu în sistemul „2 din 3”. „Am discutat cu cei de la Deva şi am fost împreună de acord ca finala să se desfăşoare într-o singură manşă. Ei au vrut ca acest joc să se desfăşoare la Odorheiu Secuiesc pe teren neutru. Atunci, noi am intervenit şi i-am convins până la urmă ca această finală mică să aibă loc la Călăraşi într-un singur joc.” a declarat viceprimarul Viorel Ivanciu.

În cazul în care la finalul timpului regulamentar, scorul va fi egal, vor urma două reprize de prelungire a câte 5 minute fiecare. Dacă şi de data asta, egalitatea va persista, atunci se va trece la executarea lovirurilor de departajare (iniţial fiecare echip va beneficia de câte 3 lovituri).

Dunărea Călăraşi a mai disputat finala pentru locurile 3-4 în ediţia 2014-2015, fiind atunci învinsă de FK Odorheiu Secuiesc cu scorul general la întâlniri 2-1.

În cadrul play – off-ului, vineri vor avea loc ultimele jocuri.

În Seria A de la ora 13.15 se va disputa întâlnirea dintre Imperial WET Miercurea Ciuc şi Informatica Timişoara. Imperial a obţinut deja biletele pentru marea finală.

În Seria B, de la ora 13.00 va începe meciul Autobergamo Deva – United Galaţi. Oaspeţii sunt pe primul loc şi deja calificaţi în finală.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.