Futsal / Familia Dunării, în sărbătoare!

Futsal / Familia Dunării, în sărbătoare!

În această săptămână, de pauză competiţională, provocată de o acţiune a tricolorilor, în familia Futsal Club Dunărea Călăraşi au avt loc 3 momente de sărbătoare. Trei jucători din generaţii diferite şi-au aniversat ziua de naştere.

Primul care a deschis seria “petrecerilor” a fost Doru Cristian Rotaru. Miercuri, 10 aprilie, Rotaru a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Rotaru a ales futsalul în detrimentul fotbalului, fiind un produs 100% al Călăraşiului!

Sâmbătă, 13 aprtilie, a venit rândul lui Andrei Moldovanu, unul din “îngerii nostril păzitori” care a ajuns la borna cu numărul 30! Moldo a pus de fiecare dată umărul la victoriile Dunării, echipă pe care o slujeşte de mai bine de 5 ani.

Astăzi, aniversatul este George Tomescu care împlineşte 40 de ani! Fost international, George a făcut parte din echipa naţională de seniori a României care a disputat primul joc inter – ţări în urmă cu 16 ani.

Trei oameni speciali, înzestraţi cu foarte multe calităţi sportive şi umane care ştiu pe de rost tainele acestui sport. Şi ei au contribuit la obţinerea marilor performanţe din ultimii ani incluzând aici desigur şi câştigarea ultimei ediţii a Cupei României.

Să le spunem din toată inima “La Mulţi Ani!”, asigurându-I de tot respectful şi prietenia noastră şi împreună să ne putem bucura de un nou succes al Dunării la finalul play-off-ului.

georgetomescu

La Mulţi Ani, George Tomescu!

andreimoldovanu

La Mulţi ani, Andrei Moldovanu!

dorurotaru

La Mulţi Ani, Doru Rotaru!