Futsal / Dunărea, înaintea ultimului meci al sezonului. Şi ce meci!

Futsal / Dunărea, înaintea ultimului meci al sezonului. Şi ce meci!

Joi, 9 mai, de la ora 17.30 de minute, Futsal Club Dunărea va disputa ultimul joc al sezonului competiţional 2018-2019, al 27-lea stagional. Echipa antrenată de Marian Şotârcă va disputa finala pentru locurile 3-4 cu Autobergamo Deva. Va fi o reeditare a aceleaşi finale din sezonul 2014-2015, câştigată atunci de deveni, cu scorul general de 6-4 (2-2, la Călăraşi, respectiv 4-2, la Deva).

 

Până acum, „galben – albaştrii” au disputat 26 de partide, din care 18 în sezonul regular, 4, în play – off şi alte 4 în Cupa României, trofeu pe care l-au câştigat în premieră.

Din cele 18 partide desfăşurate în prima parte a campionatului, Dunărea a obţinut 10 victorii, 3 egalurii, fiind învinsă în alte 5 jocuri. Golaverajul a fost pozitiv 86-47.

În play – off, în cele 4 jocuri, echipa noastră s-a ales cu 2 victorii şi tot atâtea eşecuri, înregistrând şi de data asta un golaveraj pozitiv, 12-10.

Parcursul din Cupă a fost fără cusur, Dunărea marcând 26 de goluri şi primind doar 8. Printre învinsele sale se numără FK Odorheiu Secuiesc (sferturi de finală), Autobergamo Deva (semifinale) şi United Galaţi (finală). Gălăţenii se pregătesc pentru bătălia câştigării totlului de campioană!

Ce va fi joi? O victorie în faţa Devei ar încununa un sezon care a demarat destul de greu dar care iată va rămâne ca unul de referinţă pentru futsalul călărăşeni.

Să fim prezenţi joi în Polivalenta Ion C. Neagu, cu mic, cu mare, şi să-i susţiunem pe Şoty&Co, convinşi că medaliile de bronz pot rămâne la fel ca şi trofeul Cupei României, aici la Călăraşi!

 

Dunărea Călăraşi / Partide disputate în sezonul 2018 – 2019

Sezonul regular: 18   10   3   5   86-47   33p

Play – off: 4   2   0   2   12-10   7p

 

Cupa României

Optimi: Fortius Buzău – Dunărea                   1-12

Sferturi : Dunărea – FK Odorheiu Secuiesc 7-4

Semifinale: Dunărea – Autobergamo Deva  5-2

Finala: Dunărea . United Galaţi                       2-1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.