Venus – Progresul Fundulea, capul de afiș al semifinalelor Cupei României – Faza județeană

Venus – Progresul Fundulea, capul de afiș al semifinalelor Cupei României – Faza județeană

Cel mai disputat meci al semifinalelor Cupei României – Faza județeaqnă la fotbal, ediția 2021-2022 este cel dintre Venus Independența și Progresul Fundulea, o reeditare a finalei campionatului județean, desfășurată la începutul lunii. Data disputării partidei nu a fost încă stabilită, Venus fiind angrenată pe 18 iunie, respectiv 25 iunie în barajul de promovare în L3.

Venus a trecut în sferturi de Dunărea Grădiștea cu 2-0 iar Progresul de ACS Roseți cu 4-1.

În celălalt joc se vor afla față în față Spicul Vâlcelele și Dunărea Ciocănești, deținătoarea la zi a trofeului. Meciul se va disputa miercuri, 22 iunie, de la ora 17.30 de minute la Grădiștea. În etapa precedentă, Spicul Vâlcelele a învins-o pe Victoria Chirnogi cu 4-2 iar Dunărea Ciocănești a depășit-o pe Unirea Mânăstirea cu 6-2.

Partidele din acest penultim act al competiției se vor desfășura într-o singură manșă. În caz de egalitate după cele 90 de minute regulamentare, vor avea loc alte două reprize a câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea persistă se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Cupa României – Faza județeană | Semifinale

Venus Independența – Progresul Fundulea (dată neprecizată)

Miercuri, 22 iunie, ora 17.30 de minute

Spicul Vâlcelele – Dunărea Ciocănești

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.