Patru echipe, în luptă pentru trofeul Cupei României – Faza județeană!

Patru echipe, în luptă pentru trofeul Cupei României – Faza județeană!

Patru echipe au mai rămas în competiția surprizelor. Sâmbătă, 3 iunie, sunt programate, pe terenuri neutre, partidele din cadrul semifinalelor Cupei României – Faza județeană la fotbal.

Prima confruntare se va desfășura la Grădiștea începând cu ora 17.00 între Avântul Pietroiu, echipa care a scos-o din competiție pe Spicul Vâlcelele, finalista campionatului și ACS Viitorul Ileana, formația care-și dorește foarte mult să joace finala și să pună chiar mâna pe trofeu.

De la 17.30 de minute vor intra în scenă, Dunărea Ciocănești și Victoria Chirnogi, două combatante familiarizate cu aerul tare al competiției.

Dunărea Ciocănești a câștigat trofeul în 2021 când a trecut în finală de ACS Roseți (scor 4-2) iar în urmă cu un an a fost învinsă în ultimul act de Progresul Fundulea (scor 1-0). Și în 2018, Dunărea a fost prezentă în finală, cedând în fața defunctei Mostiștea Ulmu, scor 1-3. Victoria Chirnogi a ținut capul afiș în 2015 (9-0 cu ACSM Oltenița) și 2016 (1-0 cu Venus Independența) când a câștigat trofeul iar în 2017 a disputat finala, fiind învinsă de Agricola Borcea (scor 0-4!). Partida care va decide finalista se va desfășura la Mânăstirea.

Deținătoarea “la zi” a trofeului este Progresul Fundulea, actuala campioană județeană!

Semifinale || Sâmbătă, 3 iunie

Ora 17.00 Avântul Pietroiu – Viitorul Ileana (Grădiştea)

Ora 17.30 Dunărea Ciocăneşti – Victoria Chirnogi (Mânăstirea)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.