Futsal / M. Şotârcă: La începutul sezonului, ne-am propus să ne calificăm în Final Four. Era un obiectiv îndrăzneț!

Futsal / M. Şotârcă: La începutul sezonului, ne-am propus să ne calificăm în Final Four. Era un obiectiv îndrăzneț!

Într-un interviu acordat site-ului Federaţiei Române de Fotbal, www.frf.ro, antrenorul – jucător Marian Şotârcă a declarat că unul din obiectivele Dunării propuse pentru acest sezon a fost calificarea în Final Four-ul Cupei României. Şoty a mai precizat că odată cu pătrunderea în această fază, noul obiectiv a devenit chiar câştigarea trofeului în faţa prpriilor suporteri. „La începutul sezonului ne-am propus să ne calificăm în Final Four. Era un obiectiv îndrăzneț. Apoi, după ce am intrat în careul de ași al competiției, mi-am zis că putem mai mult. Nu mi-am mai putut scoate asta din minte. Am realizat că dacă aducem Final Four-ul la Călărași șansele vor fi și mai mari, deși aici era riscant, în sensul că puteai rata din cauza presiunii. Aportul publicului a fost unul extraordinar. Mă bucur pentru faptul că am reușit să aducem la Sala Polivalentă atâția oameni. La semifinala cu Deva au fost 1.000 de oameni, iar la finală 1.200! Nu am văzut niciodată atâția oameni în tribune la un meci al nostru. A fost extraordinar!” a spus Şoty care a mai făcut o mărturisire – şoc „După calificarea în Final Four am avut ca obiectiv prezența în finală. Însă, înaintea turneului final, cei din conducerea clubului ne-au spus: „Și dacă nu ajungeți în finală, tot vom fi mândri de voi. Pentru noi veți rămâne aceeași echipă”. Această afirmație a luat presiunea de pe umerii echipei, a fost o motivație în plus, pentru că, sincer, mă temeam de presiune, de faptul că băieții vor greși în dorința de a da totul, de a obține totul.” a conchis Marian Şotârcă.

Joi seară în Sala Polivalentă, „galben – albaştrii” intenţionează să se întâlnească cu suporterii călărăşeni împărtăşind împreună bucuria câştigării, în premieră, a Cupei României. Începând cu ora 18.00, toţi cei care iubesc futsalul şi Dunărea sunt aşteptaţi cu mic, cu mare să rămână cu amintiri de neuitat alături de trofeul câştigat prin multă muncă de Şoty&Co.

 

„M-am temut de efortul depus în semifinala cu Autobergamo. A fost un meci care i-a stors pe jucători. Și pe mine, firește. În dimineața finalei toți eram afectați de efortul depus cu o seară înainte. De asta mi-a fost teamă, de faptul că băieții nu vor rezista. Dar s-au descurcat minunat, au fost senzaționali.”

Marian Şotârcă pentru www.frf.ro

 

sursa foto Facebook Futsal Club Dunarea Calarasi