Fotbal | Dunărea – Turris, în optimile de finală ale Cupei României

Fotbal | Dunărea – Turris, în optimile de finală ale Cupei României

Dunărea și Turris Turnu Măgurele se vor duela în cadrul optimilor de finală ale Cupei României la fotbal, ediția 2020-2021. Partida se va desfășura la Călărași pe arena Ion Comșa în ziua de 10 februarie.

Cel mai așteptat duel al fazei este cel dintre Dinamo și FCSB.

Iată cum arată programul complet al jocurilor rezultate în urma tragerii la sorți, desfășurată marți la sediul FRF:

Universitatea Cluj – UTA Arad

Viitorul Pandurii – Gaz Metan Mediaș

Dunărea Călărași – Turris-Oltul Turnu Măgurele

ASU Politehnica Timișoara – Astra

FC Petrolul Ploiești – CSM Politehnica Iași

AFC Farul Constanța – Chindia Târgoviște

Dinamo – FCSB

FC Botoșani – Universitatea Craiova

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitie la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 10 februarie cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Sursa www.frf.ro