Finala Cupei României – faza județeană | Gloria Fundeni – Victoria Chirnogi, sâmbătă, 15 iunie, ora 17.30

Finala Cupei României – faza județeană | Gloria Fundeni – Victoria Chirnogi, sâmbătă, 15 iunie, ora 17.30

Competiția surprizelor a ajuns la etapă finală. Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17.30 de minute, Gloria Fundeni și Victoria Chirnogi se vor duela cu trofeul pe masă. Învingătoarea se va alinia la startul fazei regionale, programată în intervalul 10-17 iulie. (meciuri grupe).

Gloria și Victoria se cunosc foarte bine, în sezonul recent încheiat al L4, cele două finaliste întâlnindu-se de 4 ori. Bilanțul e în favoarea chirnogenilor. În sezonul regulat, primul duel a avut loc la Fundeni pe 16 septembrie 2023, scorul fiind egal, 1-1. În retur, la Chirnogi, pe 18 noiembrie, Victoria s-a impus cu 2-1.

În play-off, fiecare echipă a câștigat pe terenul celeilalte. În tur, pe 11 mai, Victoria a câștigat cu 2-1 iar în retur pe 1 iunie, Gloria s-a impus cu 3-0.

Victoria, finalista ediției precedente, s-a calificat în ultimul act trecând succesiv de CSM Oltenița (16-imi de finală, 7-6), Viitorul Căscioarele (optimi, 4-1), ACS Roseți (sferturi, 3-2) și Dunărea Ciocănești (semifinale, 5-3). De partea cealaltă, Gloria le-a învins rând pe rând pe Fortuna Tămădău (16-imi de finală, 3-0, neprezentare), Viitorul Ileana 2 (optimi de finală, 3-2), Spicul Vîlcelele (sferturi, 4-1) și Venus Independența (semifinale, 2-1, după prelungiri).

Deținătoarea la zi a trofeului este Viitorul Ileana.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.