Finala Cupei României – Faza județeană: Dunărea Ciocănești – Progresul Fundulea, sâmbătă, 2 iulie, ora 17.30

Finala Cupei României – Faza județeană: Dunărea Ciocănești – Progresul Fundulea, sâmbătă, 2 iulie, ora 17.30

AJF Călărași a decis ca finala Cupei României – Faza județeană, 2021-2022, să aibă loc sâmbătă, 2 iulie. De la ora 17.30 de minute, pe terenul din Dor Mărunt, se vor duela pentru câștigarea trofeului Dunărea Ciocănești și Progresul Fundulea.

În semifinale, deținătoarea la zi a trofeului, Dunărea Ciocănești a trecut cu destule emoții de Spicul Vâlcelele, scor 3-4, după prelungiri iar Progresul Fundulea de campioana, Venus Independența, scor 4-2.

Câștigătoarea va fi stabilită la finele timpului regulamentar de joc. Dacă scorul va fi egal și după cele 90 de minute vor urma două reprize a câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea persist se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Învingătoarea din ultimul act al competiției se va alinia la startul ediției naționale care va face parte din Grupa a 2-a a Regiunii 6, acolo unde întâlni succesiv pe AFC Iazu (câștigătoare Ialomița), pe 6 iulie, în deplasare, respectiv CS Dinamo București (câștigătoare București), pe 9 iulie, pe teren propriu.

Cum s-au calificat cele două viitoare rivale în finală

Dunărea Ciocănești

16-imi de finală Phoenix Ulmu – Dunărea 0-1

Optimi de finală AS Gâldău – Dunărea 1-3

Sferturi de finală Dunărea – Unirea Mânăstirea 6-2

Semifinale Spicul Vâlcelele – Dunărea 3-4 d. prel.

Progresul Fundulea

16-imi de finală Speranța Plumbuita – Progresul 1-6

Optimi de finală Progresul – Victoria Lehliu 6-0

Sferturi de finală Progresul – ACS Roseți 4-1

Semifinale Venus Independența – Progresul 2-4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.