Cum s-au calificat Viitorul Ileana și Victoria Chirnogi în finala Cupei României – Faza județeană 2023

Cum s-au calificat Viitorul Ileana și Victoria Chirnogi în finala Cupei României – Faza județeană 2023

Arena Venus din Independența va găzdui sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 17.30 de minute, după o pauză de 3 ani o nouă finală a Cupei României – Faza județeană la fotbal.

Se vor duela pentru trofeul pus la bătaie precum și pentru prezența la startul Fazei Regionale a ediției naționale a Cupei României Viitorul Ileana și Victoria Chirnogi. Prima, o outsideră, cea de-a doua o prezență relativ obișnuită prin stratosfera competiției surprizelor.

Ce adversare au depășit finalistele

Viitorul Ileana a pornit drumul spre finală întâlnind în etapa a 2-a pe Sportul Ștefănești pe care a învins-o la scor de tenis: 1-6! De partea cealaltă, Victoria Chirnogi s-a calificat mai departe trecând de Viitorul Căscioarele (3-0 prin neprezentare).

În etapa a 3-a, Viitorul Ileana a avut ceva de furcă la Fundeni cu Gloria pe care a învins-o cu 5-4. Misiune din nou ușoară pentru chirnogi, 3-0 cu Colinele Argeșului Mitreni.

Au urmat sferturile de finală. Viitorul Ileana a dat peste Venus Independența, campioană județeană la acel moment pe care a zdrobit-o cu 4-0. Victorie relativ facilă și pentru Victoria Chirnogi care a trecut acasă de Dunărea Grădiștea cu 3-1.

În penultimul act al competiției, Viitorul Ileana n-a avut probleme cu Avântul Pietroiu, scor 4-0, în meciul desfășurat pe teren neutru la Grădiștea. Emoții, în schimb, pentru Victoria Chirnogi care a învins-o la Mânăstirea pe finalista de anul trecut, Dunărea Ciocănești, scor 1-2.

Ce va fi sâmbătă? Pe hârtie favorită pare să fie Viitorul Ileana însă o finală de Cupă poate produce surprize...nebănuite. Doar d-aia i se mai spune și competiția surprizelor!

Rezultate

Viitorul Ileana

Etapa 2 Sportul Ștefănești (L5) – Viitorul 1-6

Etapa 3 Gloria Fundeni (L5) – Viitorul 4-5

Sferturi de finală Viitorul – Venus Independența (L4) 4-0

Semifinale Viitorul – Avântul Pietroiu (L4) 4-0

Victoria Chirnogi

Etapa 2 Viitorul Căscioarele (L4) – Victoria 0-3

Etapa 3 Colinele Argeșului Mitreni (L4) – Victoria 0-3

Sferturi de finală Victoria – Dunărea Grădiștea (L4) 3-1

Semifinale Dunărea Ciocănești (L4) – Victoria 1-2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.