AJF Călăraşi / Cupa României – Faza judeţeană continuă. Vezi programul partidelor din cadrul sferturilor de finală, programate pe 27 iunie

AJF Călăraşi / Cupa României – Faza judeţeană continuă. Vezi programul partidelor din cadrul sferturilor de finală, programate pe 27 iunie

Iubitorii fotbalului judeţean nu vor fi cu totul văduviţi. Întrunit astăzi, Comitetul Executiv al AJF Călăraşi a decis continuarea competiţiei Cupa României – Faza judeţeană stabilind şi programul etapelor rămase de disputat. Astfel jocurile din cadrul sferturilor de finală, programate iniţial, înainte de întruperea competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus, pe 15 aprilie, vor avea loc sâmbătă, 27 iunie.

Semifinalelele se vor disputa în sistem tur (4 iulie) – retur (11 iulie). Ultimul act al competiţiei este programat pe 18 iulie la Grădiştea.

Cupa României – Faza judeţeană

Sferturi de finală / Program jocuri

Viitorul Dichiseni – ACSM Olteniţa

Petrolul Ileana – Unirea Mânăstirea

Şoimii Progresu – Dunărea Ciocăneşti

ACS Roseţi – Venus Independenţa

Semifinale: Tur (4 iulie) – Retur (11 iulie)

Finala: 18 iulie

Câştigătoarea ultimei ediţii a trofeului este Mostiştea Ulmu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.