Şedinţa Adunării Generale Extraordinare pentru alegerea preşedintelui AJF Călăraşi, programată pe 26 iunie

Şedinţa Adunării Generale Extraordinare pentru alegerea preşedintelui AJF Călăraşi, programată pe 26 iunie

Şedinţa Adunării Generale Extraordinare a AJF Călăraşi pentru alegerea preşedintelui şi a membrilor Comitetului Executiv pentru următorii 4 ani va avea loc pe 20 iunie. Anunţul a fost făcut de conducerea AJF Călăraşi, astăzi, pe pagina proprie de Facebook. „Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Călăraşi, în şedinţa sa din data de 20.05.2022, a stabilit că şedinţa Adunării Generale Extraordinare pentru Alegerea Preşedintelui şi a membrilor Comitetului Executiv să aibă loc în data de 26.06.2022, începând cu orele 10:00, în cadrul sălii de conferinţe Hotel Hestia Călăraşi din Şoseaua Chiciului nr. 2A, Călăraşi.”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Adunare Generală Extraordinară AJF Călărași | Ordinea de zi

Comitetul Executiv al Asociației Judetene de Fotbal Călărașii, în sedința sa din data de 20.05.2022, a stabilit ca ședința Adunării Generale Extraordinare pentru Alegerea Președintelui și a membrilor Comitetului Executiv să aibă loc în data de 26.06.2022, începând cu ora 10:00, în cadrul sălii de conferințe Hotel Hestia Călărași din Șoseaua Chiciului nr. 2A, Călărași, având următoarea ordine de zi:

- Constatarea întrunirii cvorumului

- Prezentarea și aprobarea ordinei de zi

- Alocuțiunea Președintelui AJF

- Desemnarea scrutatorilor

- Desemnarea a 3 persoane pentru întocmirea Procesului Verbal Oficial al Adunării Generale

- Afilierea / dezafilierea membrilor AJF Călărași

- Prezentarea Raportului Comitetului Executiv și a Raportului Administrației AJF pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală.

- Raportul anual de venituri și cheltuieli și aprobarea prin vot a bilanțului pe anul precedent și descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv

- Alegerea Președintelui AJF Călărași

- Alegerea Vicepreședinților AJF Călărași

- Alegerea reprezentantului Ligii a IV-a în Comitetul Executiv

- Alegerea reprezentantului Ligii a V-a în Comitetul Executiv

- Alegerea reprezentantului Copiișsi Juniori în Comitetul Executiv

- Alegerea președintelui și a membrilor Comisiei de Cenzori

- Hotărârile Adunării Generale

- Ședința de lucru pe ligi - Diverse                  

Membrii Afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Călărași au termen 15 zile pentru a aduce completări/modificări în scris la Ordinea de Zi, care se vor depune la secretariatul AJF Călărași sau vor fi transmise pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.