Liga 4 | Sezonul de primăvară debutează pe 18 martie

Liga 4 | Sezonul de primăvară debutează pe 18 martie

AJF Călărași a decis ca primele jocuri din cadrul campionatului județean ale sezonului de primăvară să fie programate sâmbătă, 18 martie. Meciurile contează în ambele serii pentru runda a 13-a.

 

Seria A: Derby la Ciocănești

În Seria A, cel mai tare meci al rundei a 13-a va avea loc la Ciocănești, între Dunărea și campioana en-titre, Venus Independența, în prezent ocupantele locurilor 3 și 4.

Liderul Spicul Vâlcelele ca reporni drumul spre promovare pe teren propriu unde se va duela cu ocupanta locului 6, ACS Roseți, întărită din această iarnă pe bancă cu Cosmin Onofrei, fostul antrenor al...Spicului.

Dunărea Grădiștea, locul 2, își va măsura forțele cu revelația primei părți, Avântul Pietroiu, locul 5.

Lanterna roșie, Conpet va întâlni la Ștefan cel Mare, ocupanta locului 7, Victoria Lehliu. În această rundă va sta Unirea Dragalina, locul 8.

Meciurile vor începe la ora 15.00

 

Seria B: Duel echilibrat la Ileana

În Seria B, ocupanta primului loc, CSM Oltenița va începe anul la Crivăț, acolo unde se va bate pentru cele 3 puncte cu Partizan, locul 7.

Progresul Fundulea, locul 2 se va deplasa la Mânăstirea pentru duelul cu Unirea, locul 6. Steaua Radovanu va debuta în 2023 acasă, prima sa adversară fiind Viitorul Căscioarele, locul 8.

Cel mai echilibrat meci al rundei a 13-a se va desfășura la Ileana între Viitorul, locul 3 și Victoria Chirnogi, locul 4.. În această rundă, ocupanta ultimului loc, Colinele Argeșului Mitreni va sta.

Meciurile sunt programate la ora 11.00.

 

Seria A | Etapa 13 | ora 15.00

Dunărea Ciocănești – Venus Independența

Conpet Ștefan cel Mare – Victoria Lehliu

Dunărea Grădiștea – Avântul Pietroiu

Spicul Vâlcelele – ACS Roseți

Unirea Dragalina va sta.

 

Seria B | Etapa 13 | ora 11.00

Partizan Crivăț – CSM Oltenița

Steaua Radovanu – Viitorul Căscioarele

Unirea Mânăstirea – Progresul Fundulea

Viitorul Ileana – Victoria Chirnogi

Colinele Argeșului Mitreni va sta.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.